上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
2.8k  1.9m

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2012-12-30 06:18 PM 發表 查看引用來源

梗係冇,我一直避開此佢,因我驚佢用呢件事黎要脅我.
但我睇得出你仲想华叔強姦你:smile_o01:

:smile_40: :smile_40: 好正的故事

女人不淫 男人不愛:smile_30:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2012-12-30 06:22 PM 發表 查看引用來源

您班姐妹點處理, 有無比華叔要脅呀.
怕被要脅個D即係怕人知,又點會自己爆料咁蠢.

你咁問係唔係對被脅迫D女生會興奮?

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2012-12-30 22:41 發表 查看引用來源

怕被要脅個D即係怕人知,又點會自己爆料咁蠢.

你咁問係唔係對被脅迫D女生會興奮?
佢應該唔係對被脅迫D女生會興奮,純碎想知道其他姊妹點處理被華叔迷奸的事.
相信一般做法都係收埋..

引用:
原帖由 lttk 於 2012-12-30 06:41 PM 發表 查看引用來源
點解我又識唔到咁多咁open既人妻:smile_39:
c姐, 其實阿寶係唔係北方人黎? 聽你講佢咁鍾意群埋D鬼佬, 冇6都有7成似係...再唔係就華東地區...
講真我同D鬼又唔係話好玩得埋, 讀U時果D就on99, 咩都玩得埋, 大左發覺 ...
亞寶來自中國東北,個佬係軍政界,只可講咁多.

係㗎,D鬼有yellow fever,唔係講傳染病個隻fever,係講佢地鐘意攪唐人妺或亞裔黃皮膚細細粒個D,所以我們很容易打入他們遊玩既圈子.男仔就要溝到鬼妺先,由她引領入去.

thanks for sharing this kind of exciting experience. your story make me horny and fuck hard tonight

引用:
原帖由 couplelover 於 2012-12-30 01:05 PM 發表 查看引用來源

其實我覺得佢同佢個老公應該玩過換妻......你不如直接問下佢好過
講起換妻都有可能,亞寶有介紹一個全是人妻偷吃同換妻嘅網站俾我睇.

辣媽而家係香港定外國

可以介紹比我嗎?
引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2012-12-30 10:59 PM 發表 查看引用來源

講起換妻都有可能,亞寶有介紹一個全是人妻偷吃同換妻嘅網站俾我睇.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆