上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (爛尾故事集)之 <純情學生妹?!——29/11更新短文:「又執筆」(#341)

收藏  |  訂閱
346  47.4k

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-5-14 09:04 PM 發表 查看引用來源
第30集

亞傑深吸口氣,佢都決定要鬆弛下,當佢赤身走入溫泉時,月兒即刻過嚟攬住佢,久未近女色的亞傑即時扯起,雙手未有所動作就聽到月兒喺佢耳邊叫:「屌我丫…我安全期….中出都得…」其實月兒都唔知點解突然咁想要,可能係呢段時間太過壓抑,又或者不安全感愈來愈重,想要發洩,又或者係戰爭令佢決定活在當下,唔理後果。

亞傑攬住月兒狂吻,一隻手攬住佢腰,另一隻手開始揉搓佢的豐乳,然後輕輕錫佢耳仔…吹 ...
正呀,機票都可以慳返

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-5-14 21:04 發表 查看引用來源
第30集

亞傑深吸口氣,佢都決定要鬆弛下,當佢赤身走入溫泉時,月兒即刻過嚟攬住佢,久未近女色的亞傑即時扯起,雙手未有所動作就聽到月兒喺佢耳邊叫:「屌我丫…我安全期….中出都得…」其實月兒都唔知點解突然咁想要,可能係呢段時間太過壓抑,又或者不安全感愈來愈重,想要發洩,又或者係戰爭令佢決定活在當下,唔理後果。

亞傑攬住月兒狂吻,一隻手攬住佢腰,另一隻手開始揉搓佢的豐乳,然後輕輕錫佢耳仔…吹 ...
呢個穿梭記都埋尾了,妳的感慨~有頭有尾啦,恭喜您,我都好感動,能夠完成一件事係好值得鼓勵,繼續努力寫文,加油呀

好正嘅故事, 期待樓主再出出新故事

期待

扑野變穿越,好貼題

好好睇,多謝你無爛尾.

引用:
原帖由 kclai35 於 2019-5-14 10:02 PM 發表 查看引用來源

正呀,機票都可以慳返
慳錢慳時間,除褲就得😂

引用:
原帖由 Klwong137 於 2019-5-15 07:58 AM 發表 查看引用來源

呢個穿梭記都埋尾了,妳的感慨~有頭有尾啦,恭喜您,我都好感動,能夠完成一件事係好值得鼓勵,繼續努力寫文,加油呀
我會努力!新文的大綱已完成,呢兩日可以開始寫了

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-5-15 12:16 PM 發表 查看引用來源
好正嘅故事, 期待樓主再出出新故事
新故事呢兩日開始寫,敬請期待

引用:
原帖由 沙田勇敢的蛋 於 2019-5-15 05:45 PM 發表 查看引用來源
期待
多謝😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆