上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-22 21:53 發表 查看引用來源
果然不是小孩了,身材很好呀!😉
过奖了~就说了人家不是小屁孩嘛

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-22 22:54 發表 查看引用來源
过奖了~就说了人家不是小屁孩嘛
大個女啦!😉

引用:
原帖由 小Koey 於 22/6/2023 22:54 發表 查看引用來源
重点是食物啦~~
我喜欢有汤的,然后要热的
你唔食乾肉骨茶?浪費囉😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-22 23:32 發表 查看引用來源
大個女啦!😉
本来就大,哈哈哈

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-23 00:06 發表 查看引用來源

你唔食乾肉骨茶?浪費囉😬
我会吃啊,但如果二选一的话,我会选择有汤的

引用:
原帖由 小Koey 於 23/6/2023 12:04 發表 查看引用來源
本来就大,哈哈哈
屁股大?😬

引用:
原帖由 小Koey 於 23/6/2023 12:05 發表 查看引用來源
我会吃啊,但如果二选一的话,我会选择有汤的
要加湯加豆腐卜加草菇加豬肚加豬軟骨加豬腸加加加😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-22 08:57 發表 查看引用來源

哈哈,食西餅食到女仔腳軟都真係唔野少,技術唔夠都唔講得出口。

雖然男人喜歡居高臨下唯我獨尊嘅觀景,之但係間唔時由下而上咁望,有兩團大細適中喺度輕輕搖晃甚至因為刺激過度而被雙手揸到扭曲,都係一個非常之美麗嘅影像 ...
我記得.......果個姿勢係女仔跪坐在享受我oral sex,佢就雙手伸前以牆借力去嘆緊,我就邊奶佢洞口邊搓揉佢上圍,佢都舒服到頂唔順坐落黎,但一坐就太爽想翹高,我就會用手又拉番低佢唔俾走,其實都幾搞笑。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-22 08:59 發表 查看引用來源

揾多幾款試下,貓王之外試下黑刺紅蝦寶扇竹腳甚至米樹榴槤都試下,人一世物一世,你話係唔係😬
HAHA.....係。
其實我唔識開,所以真係去到搵人介紹,唔識睇只識食。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-22 09:05 發表 查看引用來源

阿星好乖㗎,唔會四圍走㗎,坐定定一個地方飲下紅酒食下好西就得㗎啦。日頭見完好耐冇見嘅教授,夜晚去教授好耐冇見嘅人,都真係好忙。而且分分鐘要揸車去兩三個地方,都唔知朋友們有幾多位能夠應約,實在係講唔埋。希望見到幾 ...
唔會既,無見幾年,再見,感情只會更好,係有過過去,幾杯酒水落肚,只會想更多既探討。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆