上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  338.7k

引用:
原帖由 manray 於 2021-3-22 14:32 發表 查看引用來源

睇到少少相頭, 是否後生女?
其實唔後生,個樣呃到人🤭

引用:
原帖由 manray 於 2021-3-22 14:51 發表 查看引用來源

身材嘅嘢唔駛太執著, 反而條女嘅床上反應先係重點
床上反應加分

淺啡大暈
引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-22 14:20 發表 查看引用來源
聽講幾ok,淺啡大云🤤

好白滑
引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-22 14:23 發表 查看引用來源
大八字木瓜奶,淺啡lin頭仲幾大粒🤤

師兄果然識玩
後面托住
搓對 Lin頭搓到硬
再俾啲力夾下夾下粒 Lin頭
引用:
原帖由 brandy888 於 2021-3-22 14:39 發表 查看引用來源
呢對仲彈手,系後面托住黎揸,手指摔下lin頭,甘先好玩!😁

引用:
原帖由 88yes 於 2021-3-22 16:15 發表 查看引用來源
淺啡大暈

借圖分享,乳出驚人

引用:
原帖由 88yes 於 2021-3-22 16:19 發表 查看引用來源
師兄果然識玩
後面托住
搓對 Lin頭搓到硬
再俾啲力夾下夾下粒 Lin頭

我都成機分享一次經驗
果次同婆結婚記念日,同左佢北上玩樂,因為係香港始終放唔開心情,食完飯飲左好幾杯,call個佢相熟的師傅上酒店房幫佢按摩,毛巾下老婆已半裸,師傅是她用開的,隻婆話男師傅夠手力,而事實呢個師傅係中醫推拿,都唔系鮮肉嚟,年齡已接近40喇🤭
本來是正正經經的推拿,我又手多多伸手入毛巾下玩緊老婆粒lin頭,刻意地系師傅面前做挑逗動作,雖然毛巾蓋住,但師傅當然知我玩緊佢對大奶兼搓佢奶頭,師傅好似有些不好意思,其實我信呢個師傅系未必有屌過我老婆,不過推得油又点會無搓過幾嘢,我係刻意玩嘢,事前又無同老婆夾定,不過趁老婆幾分酒意下,已經是慾拒還迎,酒精刺激下紅粉非非咁款,我越玩越起勁,老婆就猛叫唔好🤤

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-22 16:34 發表 查看引用來源
我都成機分享一次經驗
果次同婆結婚記念日,同左佢北上玩樂,因為係香港始終放唔開心情,食完飯飲左好幾杯,call個佢相熟的師傅上酒店房幫佢按摩,毛巾下老婆已半裸,師傅是她用開的,隻婆話男師傅夠手力,而事實呢個師傅係中醫推拿, ...
應該係師傅面前將佢就地正法

引用:
原帖由 manray 於 2021-3-22 16:38 發表 查看引用來源

應該係師傅面前將佢就地正法
我本來都想,不過老婆都仲有好幾分清醒,我又唔想強行玩佢,不過都已經好刺激,手多多下已經毛巾都跌左落地,師傅同我夾手夾腳,師傅擘開佢双腳推下面(油),我揸上面對波,睇住師傅用油推到條底都系油,隻手就係咁係佢三角位推,又冇直接接觸到老婆二塊嘢,只係西毛上及陰戶旁游走,其實呢d咁樣仲慘過乜,想要但又充實唔到,最後老婆入左浴室沖身,我跟入去已經忍唔住要我屌佢,而師傅就係外面,只能聽到啪啪聲同老婆呻吟聲🤭

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-22 17:08 發表 查看引用來源
我本來都想,不過老婆都仲有好幾分清醒,我又唔想強行玩佢,不過都已經好刺激,手多多下已經毛巾都跌左落地,師傅同我夾手夾腳,師傅擘開佢双腳推下面(油),我揸上面對波,睇住師傅用油推到條底都系油,隻手就係咁係佢三角位推,又冇直接 ...
呢次係最接近好似係別人面前屌佢🤤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆