上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
2.8k  315.8k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-4-30 17:35 發表 查看引用來源

我老婆未到40中己經唔想玩。。。苦呢。

唔襯尼幾年玩,萬一到佢殘咗先想玩,我唔甘心呢。
所以話唔怕女人淫同大食,最怕佢無性趣

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-4-30 17:56 發表 查看引用來源

所以話唔怕女人淫同大食,最怕佢無性趣
都係㗎,好似前幾年,香港咪興過隆胸廣告嘅。。。,

我老婆對波唔大,果時,佢問過我好唔好去做大對波。
那時我同老婆性趣感情你濃我濃,我又怕人地睇佢嘅眼光,冇推佢一把去隆胸。

今時今日,佢性趣細咗,我都覺得果時真係應該及時行樂。。。

引用:
原帖由 mm28 於 30-4-2024 14:40 發表 查看引用來源

真係好因人而異,我老婆30頭30中嘅時候已經對性愛好熱衷,去到而家40頭就更加犀利
可能我老婆畀我開發咗,接受咗喺床上面係一個淫婦大家會玩得開心啲🤭🤭 ...
羨慕死我啦師兄😭😭😭

引用:
原帖由 mm28 於 30-4-2024 00:27 發表 查看引用來源

佢鍾意架,啪啪聲
啪啪聲。。。諗起都爽😍😍😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-30 19:21 發表 查看引用來源
啪啪聲。。。諗起都爽😍😍😍
唔好淨係以為男人好咸濕🤣其實我識好多女人仲咸濕過男人🤣你一撩起佢真係唔屌唔得🤭

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-30 20:22 發表 查看引用來源

唔好淨係以為男人好咸濕🤣其實我識好多女人仲咸濕過男人🤣你一撩起佢真係唔屌唔得🤭
師兄咁你咪屌過唔小這類型女人😍😅

引用:
原帖由 MAN818 於 2024-4-30 20:32 發表 查看引用來源
師兄咁你咪屌過唔小這類型女人😍😅
唔敢話好多一定有屌過,但咸濕既女人我真係見好多

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-30 20:45 發表 查看引用來源

Ching 夠吸引力,D囡先係你面前咸濕。。。

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-30 20:45 發表 查看引用來源

師兄我見得小, 究竟有幾咸濕呢🤪🤪❓❓

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-4-30 21:08 發表 查看引用來源

Ching 夠吸引力,D囡先係你面前咸濕。。。
師兄唔好玩我啦😅😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆