上一頁下一頁
發新話題

💛close💛

收藏  |  訂閱
2.0k  257.6k

肥肥躉躉   四平八穩  

加我mewe嘅人...其實可唔可以喺pm 留多句你係乜水呢???有啲就全名acc... 可唔可以保護吓自己唔好咁傻用全名開acc 呀..笨蛋有一班...咁啱遇著我係好人啫....遇著個傻嘅...你地死緊呀...有啲自己acc已經有班真朋友list 喺度...知唔知你一like 我啲相同留言...你班真朋友又會睇到架.....三思做決定呀.....男人....唉~~~(真係唔識玩架喎)

[quote]原帖由 失常少女 於 2021-5-8 00:11 發表 查看引用來源
加我mewe嘅人...其實可唔可以喺pm 留多句你係乜水呢???有啲就全名acc... 可唔可以保護吓自己唔好咁傻用全名開acc 呀..笨蛋有一班...咁啱遇著我係好人啫....遇著個傻嘅...你地死緊呀...有啲自己acc已經有班真朋友list ... [  😀😀😀 啲人想要威就要like!
識到你會好威,
到時落18層都唔怕,
咩環境都要威咗先!😂😂😂

引用:
原帖由 pitti1 於 2021-5-8 00:42 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 失常少女 於 2021-5-8 00:11 發表 查看引用來源
加我mewe嘅人...其實可唔可以喺pm 留多句你係乜水呢???有啲就全名acc... 可唔可以保護吓自己唔好咁傻用全名開ac ...
黐線!!!  我唔係有咩咁凸別~普通樣衰肥婆一個~~

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-8 01:44 發表 查看引用來源
黐線!!!  我唔係有咩咁凸別~普通樣衰肥婆一個~~
肥婆好呀…多油水👍👍🤪🤪

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-8 06:58 發表 查看引用來源
肥婆好呀…多油水👍👍🤪🤪
我無水架....乾爭爭

回覆 1896# 失常少女 的帖子

咁要用返D“精”華啦

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-8 00:11 發表 查看引用來源
加我mewe嘅人...其實可唔可以喺pm 留多句你係乜水呢???有啲就全名acc... 可唔可以保護吓自己唔好咁傻用全名開acc 呀..笨蛋有一班...咁啱遇著我係好人啫....遇著個傻嘅...你地死緊呀...有啲自己acc已經有班真朋友list ...
肺苦之言,真心讚👍
各位師兄快啲入來講返句‘多謝賜教’

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-8 12:43 發表 查看引用來源
我無水架....乾爭爭
咁…你唔算肥婆啦🤭🤭水都唔 多滴🤪🤪

引用:
原帖由 身活健康 於 2021-5-8 16:12 發表 查看引用來源
咁要用返D“精”華啦
d精比我吸收晒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆