上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
2.8k  315.0k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-30 22:47 發表 查看引用來源

師兄唔好玩我啦😅😅
都係講事實而已。。。

引用:
原帖由 MAN818 於 2024-4-30 21:16 發表 查看引用來源
師兄我見得小, 究竟有幾咸濕呢🤪🤪❓❓
玩我咩?你見得仲多過我啦😅😅
舉個例講下,好似有呀同男同事喺度講咸濕嘢,你會發覺有個人妻嘅女同事,扮做嘢側起隻耳聽,你會留意到佢聽到面紅耳熱(可能下面都濕緊🤣)
有啲人妻或者有男朋友嘅女同你去飲酒唱k,有時會搵個肥籮柚頂下你大髀又或者挨埋嚟搵對波頂下你(等於非禮緊你)
女人講咸濕嘢唔會差得個男人,例如家姐同我飲第二次酒已經講男人條嘢大細唔係最重要,最緊要夠硬
SP初初識我嘅時候,會攬住我合照搵對大波頂住我,跟住喺度講話我好咸濕,扯曬lin旗,跟住搵隻手指撩我乳頭,問我係咪想扑佢
就算紅顏咁良家,最初識我同我同一條女飲酒,佢著條短裙坐我對面都會有意無意走下光引我睇我有冇𥄫佢
有一次仲同我講,話我好咸濕(佢個樣係淫淫笑)話我係咁𥄫住佢條大髀,下面拱起一大抽嘢搞到佢都面紅
以上只係少少例子仲有無數嘅例子可以講

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-30 23:06 發表 查看引用來源

玩我咩?你見得仲多過我啦😅😅
舉個例講下,好似有呀同男同事喺度講咸濕嘢,你會發覺有個人妻嘅女同事,扮做嘢側起隻耳聽,你會留意到佢聽到面紅耳熱(可能下面都濕緊🤣)
有啲人妻或者有男朋友嘅女同你去飲酒唱k,有時會搵個 ...
咁...有時都有這樣嘢,但遇到唔多無你講得咁主動😅

引用:
原帖由 MAN818 於 2024-5-1 07:18 發表 查看引用來源
咁...有時都有這樣嘢,但遇到唔多無你講得咁主動😅
其實女人本身好多都好咸濕,特別係人妻!如果佢老公識得調教佢又或者畀外面男人調教過,就更加淫更加咸濕
有次個無意中發現我公司有個平時好斯文好純品嘅人妻女同事原來係好鍾意睇av
有一次我係公司急需要喺lunch時間去搵果位女同事幫手,佢要喺佢手機畀啲嘢我睇,點知佢想撳個page出嚟嘅時候,彈出咗一套兩條黑鬼扑條中國女嘅影片,跟住佢見我見到嚇到熄機都識唔切,成塊面都紅曬(我諗佢下面即時濕咗因為畀個男同事,知道佢鍾意睇黑鬼扑嘢)
另外又講下衣著方面,好似我老婆咁雖然喺外國讀書性嗰方面都唔係保守但係最初都唔敢著一啲好性感嘅泳衣係沙灘(係酒店就冇乜所謂因為少男人)但係經我調教之後佢喺香港沙灘都可以著得好sexy身材盡現(其實佢某程度上亦都係想show下quali畀其他男人睇)我覺得佢見到啲男人眼都唔貶𥄫住佢佢係有啲自豪同興奮
所以做老公識得調教一個老婆其實好重要
下面張相係我同我老婆喺香港沙灘影🤭🤭你覺得我老婆呢套泳裝算唔算暴露誘人?

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-1 09:26 發表 查看引用來源

其實女人本身好多都好咸濕,特別係人妻!如果佢老公識得調教佢又或者畀外面男人調教過,就更加淫更加咸濕
有次個無意中發現我公司有個平時好斯文好純品嘅人妻女同事原來係好鍾意睇av
有一次我係公司急需要喺lunch時間去 ...
梗係誘人啦!😬

引用:
原帖由 mm28 於 1-5-2024 09:26 發表 查看引用來源

咁都叫暴露😱😱😱🤣🤣🤣可以再少啲布就真😍😍😍😆😆😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-1 09:26 發表 查看引用來源

在香港,尼個程度都差不多了。
再露多啲,同同圍唔係太夾,
會礙眼。。。,
如果周圍有啲豪放啲嘅囡,
呀嫂拉開少少件泳衣囉。。。笑

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-1 11:04 發表 查看引用來源

在香港,尼個程度都差不多了。
再露多啲,同同圍唔係太夾,
會礙眼。。。,
如果周圍有啲豪放啲嘅囡,
呀嫂拉開少少件泳衣囉。。。笑
調教到老婆接受到豪放少少🤭🤫

附件

引用:
原帖由 mm28 於 1-5-2024 12:24 發表 查看引用來源

調教到老婆接受到豪放少少🤭🤫
嘩。。。哩件就啱啱好。。。正😍😍😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-5-1 12:24 發表 查看引用來源
嘩。。。哩件就啱啱好。。。正😍😍😍
除咗調教老婆🤫sp同紅顏都畀我調教過曬,其實佢哋兩個都算係人妻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆