上一頁下一頁
發新話題

约QQ女玩 又有失败记录

收藏  |  訂閱
46  7.0k

引用:
原帖由 RX78-NT1 於 2009-7-22 09:16 AM 發表
琴日约左广洲QQ女落深圳玩
巨落黎前就讲明要我3包
包玩 包食 包坐车
我约巨边依边玩2日1夜
好啦
锦巨12:00去到火车站
之後当然去唱K
只有拖 ( ...
系qq一早讲好开房叼西先好来深圳玩~~~

引用:
原帖由 (沙兄) 於 2009-7-22 09:31 PM 發表

下??叼西都有得講明??沙兄真係高手??幾時出黎過兩招比小弟呀:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 阿布仔 於 2009-7-22 09:52 PM 發表

下??叼西都有得講明??沙兄真係高手??幾時出黎過兩招比小弟呀:smile_13: :smile_13: :smile_13:
你5信呀????阿布
我真系讲好话出来做爱架~~

你都得啦....第一次見就想搞野:smile_19: :smile_45:

引用:
原帖由 (沙兄) 於 2009-7-22 09:59 PM 發表

你5信呀????阿布
我真系讲好话出来做爱架~~
你咁靚仔我當然信啦...
你唔叫我咋.你叫我都出黎同你做呀...
我係話叫你教我點溝女呀.....
我呢d醜男你過兩招比我都有排用啦:smile_40: :smile_40: :smile_40:

人地唔係G第一次見就想砌:smile_o02:

引用:
原帖由 阿布仔 於 2009-7-22 10:17 PM 發表

你咁靚仔我當然信啦...
你唔叫我咋.你叫我都出黎同你做呀...
我係話叫你教我點溝女呀.....
我呢d醜男你過兩招比我都有排用啦:smile_40: :smile_40: :smile_40:
又讲呢d衰野~~
你老味成二年无见
系边树住...比d软件你玩啦

引用:
原帖由 (沙兄) 於 2009-7-22 10:34 PM 發表

又讲呢d衰野~~
你老味成二年无见
系边树住...比d软件你玩啦
係你唔帶我去玩仲講.....攪到我日日係屋企打飛機...
就黎打到發炎..........
哈哈~~我住金地名津呀.....有咩野好介紹呀??
我今日先到到話金地10座有好野.....等我搵早上去睇睇..........:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2009-7-22 10:06 PM 發表 查看引用來源
你都得啦....第一次見就想搞野:smile_19: :smile_45:
第一次出黎唔攪得架咩 :smile_19:

引用:
原帖由 (沙兄) 於 2009-7-22 09:31 PM 發表 查看引用來源

讲左 系壮上又话乜话七 所以放巨走
依D野迫唔黎 上次条广洲妹自动波 好好玩:smile_04:
不过比C兄C弟知道 唔系下下有得玩 呵呵~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆