上一頁下一頁
發新話題

呢度有幾多C hing同女友、老婆玩過3P

收藏  |  訂閱
55  11.9k

以前在大陸經常玩3p,mff果種

引用:
原帖由 leechi1978 於 2024-5-7 10:55 發表 查看引用來源
Long time no see黑兄
大家咁話,有咩新玩意?

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2024-5-4 14:30 發表 查看引用來源
大家交流吓經驗。或者交流吓老婆,女友,相片,影片都可以。
其實好難接受到老婆玩3P,我試過叫老婆唔好戴BRA出街就有,我老四十路了都好多人看

引用:
原帖由 七擒七縱 於 2024-5-10 13:00 發表 查看引用來源

其實好難接受到老婆玩3P,我試過叫老婆唔好戴BRA出街就有,我老四十路了都好多人看
而家四十路,保養得好,一樣大把市場,好多都仲好正

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2024-5-10 15:25 發表 查看引用來源
而家四十路,保養得好,一樣大把市場,好多都仲好正
其實四十路先最正,識打扮有味道又識玩,如果有keep下身型一定正過好多後生女

依家啲40路到50路
又識打扮又識保養
身型可以keep到好fit
(唔係肥C9可以比較)
又有經驗識享受
引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-5-10 15:51 發表 查看引用來源

其實四十路先最正,識打扮有味道又識玩,如果有keep下身型一定正過好多後生女

引用:
原帖由 88yes 於 2024-5-11 15:21 發表 查看引用來源
依家啲40路到50路
又識打扮又識保養
身型可以keep到好fit
(唔係肥C9可以比較)
又有經驗識享受

啱啊,老婆而家雖然50+,不過有打扮,又叫做keep到,感覺比後生嗰陣仲正,最重要年紀大咗些少後,變得好識玩,後生女冇得比。有老友睇完老婆啲正相後,好多都想打佢主意🤣

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2024-5-11 16:06 發表 查看引用來源
啱啊,老婆而家雖然50+,不過有打扮,又叫做keep到,感覺比後生嗰陣仲正,最重要年紀大咗些少後,變得好識玩,後生女冇得比。有老友睇完老婆啲正相後,好多都想打佢主意🤣 ...
我覺得,除咗熟女識玩外,
呀嫂係人妻,對我呢種狗公,
這個加分都唔少。。。笑😎

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-11 20:16 發表 查看引用來源

我覺得,除咗熟女識玩外,
呀嫂係人妻,對我呢種狗公,
這個加分都唔少。。。笑😎
所有男人都係狗公,因為最鍾意用狗仔式,對住鏡一路屌,睇住老婆對木瓜奶一路fing,爽!

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2024-5-11 16:06 發表 查看引用來源
啱啊,老婆而家雖然50+,不過有打扮,又叫做keep到,感覺比後生嗰陣仲正,最重要年紀大咗些少後,變得好識玩,後生女冇得比。有老友睇完老婆啲正相後,好多都想打佢主意🤣 ...
完全同意你
人妻最美嘅一刻就係俾老公以外嘅男人進入身體,面上流露嘅表情係好迷人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆