上一頁下一頁
發新話題

卸貨前最後一次

收藏  |  訂閱
41  15.0k

引用:
原帖由 88yes 於 10-5-2024 18:27 發表 查看引用來源
妳上司真係識嘆
啜大肚婆對乳頭
妳依家乳暈同乳頭係咩色
係咪已經開始谷奶
唔話你知👉👈谷緊啦漲哂

引用:
原帖由 leonalee92219 於 2024-5-10 15:16 發表 查看引用來源
懷孕仲有兩星期就九個月了,肚仔都算大啦好緊張!快要做人媽媽~老公一直去到今日都唔肯同我做,佢話等BB出世之後先再調教我,大家還記得我六個月時與上司偷食嗎?自從果次之後以為真的唔會有有下次,點知早兩日返工途中身體不適同 ...
上次個post我都有睇,我除左同老婆大肚果時可以經常中出,我個人妻sp大肚果時我都經常去扑佢,因為唔洗帶套中出好鬼正

引用:
原帖由 YLHK 於 10-5-2024 23:30 發表 查看引用來源
上次個post我都有睇,我除左同老婆大肚果時可以經常中出,我個人妻sp大肚果時我都經常去扑佢,因為唔洗帶套中出好鬼正
而家都有keep住同人妻SP做?

大肚婆

引用:
原帖由 leonalee92219 於 2024-5-10 23:39 發表 查看引用來源

而家都有keep住同人妻SP做?
想問下大咗肚用咩體位可以一路屌一路錫

大肚. 男人可以攞正牌無限中出

引用:
原帖由 leonalee92219 於 2024-5-10 15:16 發表 查看引用來源
懷孕仲有兩星期就九個月了,肚仔都算大啦好緊張!快要做人媽媽~老公一直去到今日都唔肯同我做,佢話等BB出世之後先再調教我,大家還記得我六個月時與上司偷食嗎?自從果次之後以為真的唔會有有下次,點知早兩日返工途中身體不適同 ...
大肚婆真係好好屌👍
又可以內射,仲可以飲奶☺️

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 11-5-2024 02:37 發表 查看引用來源
大肚. 男人可以攞正牌無限中出
係呀。。。係😍😍😍師姐,妳大肚嗰時老公咪無限中出妳囉?😍😍😍

回覆 13# leonalee92219 的帖子

有呀,keep左10年了

谷緊奶係咪會好痛

叫上司慢慢幫妳啜LIN舒緩一下

引用:
原帖由 leonalee92219 於 2024-5-10 23:02 發表 查看引用來源

唔話你知👉👈谷緊啦漲哂

引用:
原帖由 leonalee92219 於 10-5-2024 23:02 發表 查看引用來源

唔話你知👉👈谷緊啦漲哂
應該會變得比之前深色,不過生完應該又會變淺色D

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆