上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
2.8k  313.0k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-16 08:00 發表 查看引用來源

係享受係興奮嘅🤭不過佢下面上下前後咁套住你,好容易啜吸到你出嘢😅好彩慣咗識得控制節奏,如果唔係好容易畀佢吸乾
正是,女上真的好難忍耐,個妹妹貼到實,🐢頭好易被子宮頸磨擦,如果你無控制佢速度,九成九十分鐘內射精🤣

引用:
原帖由 sagax 於 2024-5-16 12:56 發表 查看引用來源
正是,女上真的好難忍耐,個妹妹貼到實,🐢頭好易被子宮頸磨擦,如果你無控制佢速度,九成九十分鐘內射精🤣
師兄真係老手👍🏻加埋佢喺度淫叫,騎你,對大波喺度上下擺動,有時又會揸住自己對波淫到不得了,下面啪啪聲唧唧聲,佢興奮呀陰道收縮夾住你條嘢喺度啜,如果唔識得控制佢速度,尤其是冇帶袋,真係隨時射曬入去😅

引用:
原帖由 mm28 於 16-5-2024 12:43 發表 查看引用來源

師兄唔好咁講啦😅😅其實我都嘥咗好多時間調教佢,但係如果佢唔係淫底都調教唔到🤭🤭不過佢始終受過外國教育,對性方面係畀傳統中國女人開放啲嘅 ...
再重新講多次。。。C兄勁有性福🥰🥰🥰😂😂😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-5-16 17:05 發表 查看引用來源
再重新講多次。。。C兄勁有性福🥰🥰🥰😂😂😂
師兄你咪話好鍾意睇女人著淺色透明底褲嘅🤭其實我老婆成日都著🤫🤫

附件

引用:
原帖由 mm28 於 16-5-2024 21:00 發表 查看引用來源

師兄你咪話好鍾意睇女人著淺色透明底褲嘅🤭其實我老婆成日都著🤫🤫
嘩。。。好嗱正😍除埋對c襪,睇埋前面透毛毛就梗架正😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-5-16 21:32 發表 查看引用來源
嘩。。。好嗱正😍除埋對c襪,睇埋前面透毛毛就梗架正😍
冇著絲襪呀

引用:
原帖由 mm28 於 16-5-2024 22:24 發表 查看引用來源

冇著絲襪呀
呀。。。係咩🤣🤣🤣

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-5-16 22:45 發表 查看引用來源
呀。。。係咩🤣🤣🤣
師兄要求咁高㗎😅😅偷偷地畀張秘密啲嘅舊相你睇🤫🤫

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-17 10:12 發表 查看引用來源

好正呀!妹妹現晒出嚟!😉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-17 10:12 發表 查看引用來源

呢幅真係正,好想大大力索番啖😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆