上一頁下一頁
發新話題

魔頭好友論馬區

收藏  |  訂閱
4.0k  625.7k

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-3-10 12:57 PM 發表 查看引用來源 連勁精神都退出 係得隻蝦係最有威脅但佢負磅不利
順利一Q兼三隻排隊返來

勝利專家換郭能大敗如預期。駿皇綵說了幾次要留後,今日有不俗追勢,千四全敗於跑法。

引用:
原帖由 鴻略 於 2018-3-11 02:06 PM 發表 查看引用來源  
順利一Q兼三隻排隊返來
隻蝦今日呢個第三捱返嚟 明顯攰左 人民全程傍住鉅星嚟跑 本來正路下場輪到但睇賽程 下一場二班泥地係一個月後場千二 唔等得嘅話建議魔頭報呢場 呢啲馬無乜保留盡量搏得就搏

好耐無返黎。大家好嘛。

引用:
原帖由 terryc 於 2018-3-12 12:34 AM 發表 查看引用來源
好耐無返黎。大家好嘛。
:045::045::045:

星期三幾隻...
好運齊來呢兩三場應該會接近, 但初上1650 最緊要忍得手, 唔好轉彎西到咁出.
花月流星R2 都補出, 所以配梁家俊. 相信好快會被人唱連包生都唔支持貝湯美.
大風暴可能繼續 3344, 主要睇下體重會唔會返去季初第四果場1155磅附近的水平.
綫路光輝應該搏呢場開左齋交代左先架喇, 可惜又黎個外檔, 加上又唔係無對手. 如文藝學家, 金獅叻將, 勁有波幅...

18/3打比日其他場次
一班95分+ 千六:喜旺寶

二班千二:飛龍駒 標準猴王

二班千四:人民武士 (彩福延遲加入)

三班千二:勝利歡星

三班千四:綠勇士

三班85分二千:勁揪

四班千二 :確威風(優先)

四班千四:大四喜(王牌) 運來威力R5

四班千六:共創更好(王牌) 海明珠R1

引用:
原帖由 terryc 於 2018-3-12 11:58 AM 發表 查看引用來源 星期三幾隻... 好運齊來呢兩三場應該會接近, 但初上1650 最緊要忍得手, 唔好轉彎西到咁出. 花月流星R2 都補出, 所以配梁家俊. 相信好快會被人唱連包生都唔支持貝湯美. 大風暴可能繼續 3344, 主要睇下體重會唔會返去 ...
文藝學家上場打得好盡 搏佢走樣 金獅叻將勝在有一檔但個分無利 P格 係睇勁有波幅 上場吉馬搞搞震都入Q幾堅 嗰場馬其中一隻受害者美麗鉅星已經補中 Q膽應該走唔甩

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-3-12 05:18 PM 發表 查看引用來源
文藝學家上場打得好盡 搏佢走樣 金獅叻將勝在有一檔但個分無利 P格 係睇勁有波幅 上場吉馬搞搞震都入Q幾堅 嗰場馬其中一隻受害者美麗鉅星已經補中 Q膽應該走唔甩 ...
所以勁有波幅拖金獅叻將, 綫路光輝.

引用:
原帖由 terryc 於 2018-3-12 06:01 PM 發表 查看引用來源  

所以勁有波幅拖金獅叻將, 綫路光輝.
始終覺得金獅叻將評分偏高,有一檔會近而不易入Q,另可考慮兼顧復甦中的騰煌,減分多而有好檔。此場不宜用膽。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆