上一頁下一頁
發新話題

魔頭好友論馬區

收藏  |  訂閱
4.0k  625.7k

引用:
原帖由 terryc 於 2018-3-12 11:58 AM 發表 查看引用來源
星期三幾隻...
好運齊來呢兩三場應該會接近, 但初上1650 最緊要忍得手, 唔好轉彎西到咁出.
花月流星R2 都補出, 所以配梁家俊. 相信好快會被人唱連包生都唔支持貝湯美.
大風暴可能繼續 3344, 主要睇下體重會唔會返去 ...
大風暴前仗與實力飛駒同場負三個幾馬位,今次負磅來回達19磅,若後者有機會,前者已有競爭力,而早前千二一仗亦證明過實力,只是中間健康有阻滯影響進度,但也逐漸轉好。 同場最看好上浦猛將,早前連韋達也幾乎贏,上仗檔差兼形勢差仍有好追勢,今同場快馬多形成跑法相尅,上浦猛將換上郭能而回復排好檔,贏面高。

https://www.punters.com.au/news/ ... medium=social-share 布文嚟唔到 唔頒外援嘅話睇怕會係李寶利頂上

官方公布布文嚟唔到 佳騰駒換岳禮華操刀

引用:
原帖由 鴻略 於 2018-3-14 01:21 AM 發表 查看引用來源

大風暴前仗與實力飛駒同場負三個幾馬位,今次負磅來回達19磅,若後者有機會,前者已有競爭力,而早前千二一仗亦證明過實力,只是中間健康有阻滯影響進度,但也逐漸轉好。 同場最看好上浦猛將,早前連韋達也幾乎贏,上仗檔差兼形勢 ...
大風暴體重1172...都係嫌重少少...而家8倍唔夠...有點尷尬.
臨場夠FIT 可以拖下O既...

上浦體重都係未返到去十三好接近果兩場的水平, 只擔心係下場先黎真.

唔知鞍歌又點, 未羸但飛數幾有信心咁.

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-3-14 01:09 PM 發表 查看引用來源
唔知岳禮華叫唔叫得聽隻馬轉腳. HAHA.

引用:
原帖由 terryc 於 2018-3-14 02:17 PM 發表 查看引用來源  

大風暴體重1172...都係嫌重少少...而家8倍唔夠...有點尷尬. 臨場夠FIT 可以拖下O既...
上浦體重都係未返到去十三好接近果兩場的水平, 只擔心係下場先黎真.
唔知鞍歌又點, 未羸但飛數幾有信心咁. ...
大風暴未證明太多 未接近前唔會沾手 同場大熱紫雲星算四平八穩 上場14檔都係臨門失P 縮程轉場又好檔出閘只要順利咬好位三甲穩入

引用:
原帖由 terryc 於 2018-3-14 02:18 PM 發表 查看引用來源  

唔知岳禮華叫唔叫得聽隻馬轉腳. HAHA.
如果抽到一至四檔拖腳倒會諗諗

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-3-14 03:08 PM 發表 查看引用來源
如果抽到一至四檔拖腳倒會諗諗
冷P 就真係不如睇下火箭駒, 貝都一直操住.
加上跑左咁多場, 跑黎跑去最好都係2000. 隨時有個巨冷P, 好過買熱Q.

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-3-14 01:09 PM 發表 查看引用來源
岳禮華實力真係有過之而無不及

引用:
原帖由 gy123 於 2018-3-14 05:25 PM 發表 查看引用來源

岳禮華實力真係有過之而無不及
出面D人唔係咁睇架...人地以為布文係澳洲第一高手. 岳禮華...過氣了....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆