上一頁下一頁
發新話題

[轉貼] 人妻出軌的二三事(連圖6/2更新)

收藏  |  訂閱
578  245.6k

呢一次係咁多個月嚟,佢第一次錫我個波,我下面都出咗啲水,雖然唔太high,都算發起情上嚟。

我伸手隔住佢條褲去摸阿Mark條啫,我哋一路接吻,一路互相摸對方下面,阿Mark拉低條褲,攞條啫啫出嚟。

我一摸,個心「卜」「卜」聲咁跳,我嘗試去錫佢條啫啫,腦海裡面冒出咗都條鑲咗鋼珠嘅怪物出嚟,我停咗一停,都儘量控制到情緒。

我隻手輕輕咁捋,慢慢咁吮,睇住阿Mark條啫啫脹大,我自己都越嚟越興奮,感覺到下面又再次濕起上嚟。

附件

「Mark,插入去啦!」

我以為已經克服咗障礙,阿Mark都唔敢即時有動作,都淨係喺我陰道口磨擦,觀察我反應。

「Mark,快啲插入去啦!」

我俾佢摔到情緒更加高漲。

阿Mark順勢開始插入去,我有足夠嘅潤滑,但係條啫啫一進入,陰道口就好似鎖住咗,我天生比較窄,又咁耐無做,以為只係暫時未適應。

阿Mark加大少少力再試,我就覺得痛嗰晚俾老闆折磨,痛不欲生嘅回憶湧咗上嚟。

我僵硬咗咁,情緒直插到谷底,我唔知點算好,唔通一世都會俾呢啲唔好經歷駕御。

「今晚係第一次啫,唔成功都無所謂!」

相反阿Mark不停安慰我,叫我唔好心急,慢慢適應。

佢攬住我,係我哋一齊生活之後,第一次同床到等二朝。

附件

之後我大多數都用口同喺阿Mark解決。

附件

過程之中,佢都會用我可以接受到嘅方法嚟剌激我,例如啫啫摔吓我,又或者錫我gap gap。

只要佢唔插入去,乜嘢直接刺激,我都可以承受。

阿Mark無表示不滿,但係知佢同我一樣,心急解決問題。

附件

距離向老闆求助,接近二十七、八日,我就開始心緒不寧,佢話大約一個月時間會俾電話我,諗緊佢幾時會打電話嚟。

唔想俾阿Mark知道我仲同Leonard,或者同佢有關嘅人聯絡,怕佢打嚟嗰陣時,阿Mark喺我身邊,佢一日末打嚟,一日都提心吊膽。

老闆喺第二十九日俾電話我,喺一啲唔阻礙我做嘢,阿Mark又唔喺度嘅時間打嚟。

同上次喺醫院探我一樣,佢態度都好柔和,但係清除唔到我對佢嘅戒心。

「生活過得順利嘛?」

佢一問,我一答咁天南地北,傾咗一陣無意義閒偈,佢忽然咁問。

「嗯⋯⋯順利呀!」

我有啲猶豫,諗咗一諗先回答佢。

附件

認識阿Mark唔算長時間,我哋經過一啲波折先可以喺埋一齊,雖然我哋面對緊波折嘅後遺症,難得阿Mark咁愛我同囡囡,一個平凡小家庭過住平凡生活,都算得做過得順利。

「各方面?」

老闆好似知我呃佢,佢關心又似質疑。

「⋯⋯嗯⋯⋯喺,各方面。」

我唔想俾佢知道我性障礙嘅困擾。

「慧,你係可以接受更加開放嘅生活,我淨化你心靈之餘,我仲係開發你嘅心,你對性唔應該恐懼,你只會嫌唔夠,遲啲你會明白。」

「我⋯⋯」

附件

「你食過青梅未?」

老闆講佢家鄉種好多青梅,除咗浸梅酒,仲會醃酸梅,曬梅乾,一大堆年輕時嘅回憶。

「我喜歡摘青梅嚟食,入口又酸又澀嘅,但係之後甘味無窮,就好似我拆磨你,摧殘你,呢啲係俾你嘅調教,你日後亦都會回味佢。」

附件

老闆無估錯,我唔係冷感,我都渴望有性愛,只不過克服唔到恐懼。

大約半個月後嘅一晚,我哋有咗突破。

我同阿Mark晚飯開始就有意欲,等囡囡瞓咗,阿Mark就經等唔切咁攬住我錫,我反應亦都好熱烈,身上面衫褲續件減少,未入到浴室,兩個人喺廳度已經光脫脫,我哋好少咁狂妄,新鮮環境下面,我同佢好興奮。

佢坐喺馬桶,我幫佢口交,佢越嚟越習慣我嘅服務,變相越嚟越持久。

附件

「慧,你上嚟吖!」

佢想要強一啲嘅感受,叫我坐上佢大臂,佢用啫啫擦我gap gap,我反應好強烈,一個唔為意,竟然衝破咗心理障外,呑噬咗半條啫入裡面。

阿Mark同我都愕咗然,心理上嘅障礙無意中衝破咗。

阿Mark拉住我要一齊沖涼,我嘅恐減少咗好多,佢已經可以進入我身體,縱使痛嗰種感覺仍然存在,我同阿Mark總算做咗個愛。

我哋兩個都好開心,以為解決咗啦難題,但事實上發生喺我身上嘅事情,永遠唔會咁簡單。

附件

隨住時間,粗暴摧殘嘅心理障礙衝破咗,慢慢回復番應該有嘅性興奮。

「慧,你好誘惑!」

阿Mark積壓咗幾個月,年輕男人嘅性慾急需要盡情發洩。

佢而加會因為我一個眼神,一個笑容,又或者睇到我小部份身體,呢啲本來唔算得上誘惑嘅動作,都會引起佢嘅性慾,為咗報答佢一直對我嘅愛意同埋包容,我會盡一切去滿足佢。

每次我哋都互相撕撲,做到大汗淋漓,我係好興奮,叫床不絕,到再無力氣,癱瘓喺床為止 。

但係有一樣嘢阿Mark係唔會知道,我亦都唔會向佢講。

過去心裡被折磨嘅回憶霸佔咗嘅空間,隨住恐懼慢慢消退,就留低咗一個窿喺度,消退越多,個窿就越大,空盪盪咁,欠缺一啲嘢去填補。

無論阿Mark付出幾多,我有幾配合佢,個窿都填補唔滿,好多時俾阿Mark攪到我興奮到心跳都幾乎停埋,火山噴出咗大量水蒸氣,但最後都爆發唔到,我始終攀唔上到最高點,就係欠缺咗一啲難以形容嘅嘢,阻礙我達到最後一步。

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆