上一頁下一頁
發新話題

魔頭好友論馬區

收藏  |  訂閱
4.0k  625.7k

21/3 四班1650第二組:好運齊來(王牌)

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-3-15 01:48 PM 發表 查看引用來源 確威風退出
14檔就退出好過

大四喜繼續跑千四,真的以為機會大過千二?跑千二其實已在站頭,很快可上車。星期日不看好。

人民武士的對手跟牠一樣都是評分盡之馬,走埋一堆又變成有機會。最強對手是世澤之星。

暫時睇魔頭會收lot 17呢隻千一萬成交嘅巨鷹拍翼半弟 馬主風火系張生

引用:
原帖由 鴻略 於 2018-3-16 03:14 PM 發表 查看引用來源 大四喜繼續跑千四,真的以為機會大過千二?跑千二其實已在站頭,很快可上車。星期日不看好。

人民武士的對手跟牠一樣都是評分盡之馬,走埋一堆又變成有機會。最強對手是世澤之星。 ...
鬼唔望大四喜輸埋。
上次守內檔無位出又可以被人噴。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-3-16 10:04 PM 發表 查看引用來源 暫時睇魔頭會收lot 17呢隻千一萬成交嘅巨鷹拍翼半弟 馬主風火系張生
壯元好多時都唔係最有成就果隻。
最有成就果隻。。。係咪已經係絕塵?

引用:
原帖由 terryc 於 2018-3-16 11:11 PM 發表 查看引用來源  

鬼唔望大四喜輸埋。
上次守內檔無位出又可以被人噴。
唔使用念力都應該辦得到,上次冇優勢就梗要博位。

引用:
原帖由 terryc 於 2018-3-16 11:12 PM 發表 查看引用來源  
壯元好多時都唔係最有成就果隻。
最有成就果隻。。。係咪已經係絕塵?
應該就係 另外南早報導隻lot 17會成為魔頭上從化其中一隻先頭部隊 今季唔會上陣

如果八兄所言星州上場已經谷盡咁呢場就係最好攻擊機會 三隻心水第一隻當然係時時精綵 講路程越長越好 戰意又十足算四平八穩 第二隻厩友幸福分享雖然未有二千根據但睇上場啲發揮形同夢遊 返嚟都只輸三個馬位 志不在此 十四檔對佢後追跑法影響唔大 柏寶呢條撚樣要重演當年活力金剛一仗功成唔係無可能 第三隻喜裝寶 魔頭手四歲馬之中呢隻算漸入佳境 上場退出話無影響就假嘅 雖然之後有大閘但同真跑始終都係兩回事 勝在祈生難得有隻餐士馬角逐打比實鏈 無乜冠軍相但搏佢入P唔難

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-3-17 09:22 PM 發表 查看引用來源 如果八兄所言星州上場已經谷盡咁呢場就係最好攻擊機會 三隻心水第一隻當然係時時精綵 講路程越長越好 戰意又十足算四平八穩 第二隻厩友幸福分享雖然未有二千根據但睇上場啲發揮形同夢遊 返嚟都只輸三個馬位 志不在此 ...
有雄心威龍珠玉在前,而星洲司令只拼三場,個人就不懷疑老苗維持馬匹狀態能力,未知處仍在路程,但始終是能跟擅鬥之馬加上好檔,上仗時時精綵無法給予壓力,增程亦難言有把握反先,個人稍看好星洲司令。幸福分享排檔差,認真跑也很大可能與混吉無大差異。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆