上一頁下一頁
發新話題

魔頭好友論馬區

收藏  |  訂閱
4.0k  625.6k

兩往師兄真係令我長知識!

第七場應該係一碌柒呢三隻鬥 計埋檔位跑法高明駿將比較下風 買Q就1同6

引用:
原帖由 鴻略 於 2020-11-10 00:47 發表 查看引用來源
一定會,尤其是輸了,問問自己何以選錯,例如錶之銳贏千二而千六表現不夠氣量,何以千八大勝,無法解釋就將來避開同類場合。此外就是備忘馬,善傳萬里田草千二兩戰外疊不差,賽後已等待轉谷草內檔捧場,昨日就補中。另一種是投注策略 ...
錶之銳贏千八已經奇 更奇在臨場大幅落飛最終成大熱 好似當我地啲普羅馬迷係傻仔咁玩 睇到就嬲

鍾意睇吓兩位師兄嘅評論留言撐下先

第六場全晚重心 進力之城終於出動到拉哥但整個12檔 跑法放又唔係留又唔係幾麻煩 胆就無謂腳就唔反對拖 鐵角三隻其中兩隻喺127場次分列六七名嘅神舟寶駒同南莊加寶 配搭同樣加强可望提升名次 另一隻健康在望跑千四已經要遲撻着 上1650更合腳法

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2020-11-11 03:24 PM 發表 查看引用來源
第六場全晚重心 進力之城終於出動到拉哥但整個12檔 跑法放又唔係留又唔係幾麻煩 胆就無謂腳就唔反對拖 鐵角三隻其中兩隻喺127場次分列六七名嘅神舟寶駒同南莊加寶 配搭同樣加强可望提升名次 另一隻健康在望跑千四已 ...
其實我也想講第六場,健康在望近仗田草千四千六近而無威脅,但狀態已在,重新加入谷草千六贏級數,以前贏過谷草無適應問題,排好檔是爭勝份子,首選。幾匹曾對壘馬匹實力接近,過去往往以檔位決勝負,相信南莊加寶佔優,最正路選擇。神舟寶駒嫌檔位比上次更差,進力之城似好非好,能力不算有證明,勞動創造表現穩定但近期首次差檔。凌駕上次則證明劣勢仍有威脅,保險腳較屬意之。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2020-11-9 10:14 AM 發表 查看引用來源
4條1 光棍節賽日心水 2/6同7場
今日亦是一戰和平紀念日,但香港兩年都是戰鬥日

我講第四場,馬爾代夫,換人換好檔,膽材,次選荷花福星,增程似合,檔位不差而對手水皮。其他揀不上手,保險腳就衰馬愛馬劍,唔識贏但最衰偶然識入Q,上次蝕盡第四,今次應該好過上次。

引用:
原帖由 鴻略 於 2020-11-10 00:47 發表 查看引用來源
一定會,尤其是輸了,問問自己何以選錯,例如錶之銳贏千二而千六表現不夠氣量,何以千八大勝,無法解釋就將來避開同類場合。此外就是備忘馬,善傳萬里田草千二兩戰外疊不差,賽後已等待轉谷草內檔捧場,昨日就補中。另一種是投注策略 ...
仆佢個街又一隻完全無路程根據爆入冷腳 拖板精英真係唔識講 上次仲係跑泥地千二 今次就大幅跳程草地二千二 點玩🖕🖕

回覆 2768# KIRIN688 的帖子

有變數尚可以接受,長途馬以前跑短途欠表現可理解,18台貼中頭兩場Q,大冷加巨冷。

跑星期六 心水7,9,10場
不過都係亂局 跑親星期六實爆 小注為上

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆