上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  446.2k

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-11-22 12:21 發表 查看引用來源
疫情大反彈, 消息指港今增71宗確診
andy_2008, 真系吾知講乜野好.

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2020-11-22 13:59 發表 查看引用來源
係覺得你要del post 呀,日日見到你係度倒數真係冇運行

支持停止再倒數, 支持 del post

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-11-23 10:06 AM 發表 查看引用來源

個局就係
嫲嫲就日日叫新抱加餸,唔係仔女就發育不良
另一方面就唔俾個仔加家用
新抱無錢買餸煮條毛咩
最後就搞到仔女鬧阿媽點解刻薄佢地
都係嫲嫲錫我地 ...
噏乜春?😂搵地起樓呀,關家用乜事?你係咪想講立法會撥款唔通過呀?你先講出來有乜野關於民生撥款俾泛民拉布

醒下啦Andy哥,你睇下呢2日d確診數字你估仲會唔會出健康碼先?
引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-11-22 14:57 發表 查看引用來源
We still have hope...
市建局研第二版「健康碼」 料下月推出
://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1930033/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E5%B8%82%E5%BB%BA%E5%B1%80%E7%A0%94%E7%AC%AC%E4%BA%8C%E7% ...

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2020-11-23 20:32 發表 查看引用來源
醒下啦Andy哥,你睇下呢2日d確診數字你估仲會唔會出健康碼先?

佢會話:

特首今星期公佈施政報告,will have good news soon

就快聖誕佳節,will have good news soon

就快2021, will have good news soon

就黎農曆新年,will have good news soon

如此類推...有如無間地獄

唔得佢咪又改標題囉,標題就快改左一年😂
引用:
原帖由 SZ11 於 2020-11-23 21:03 發表 查看引用來源

佢會話:

特首今星期公佈施政報告,will have good news soon

就快聖誕佳節,will have good news soon

就快2021, will have good news soon

就黎農曆新年,will have good news soon

如此類推...有如無間地獄 ...

消息指一名源頭不明確診者, 曾到旺角建興大廈嫖妓
https://hd.stheadline.com/news/r ... 8%E5%AB%96%E5%A6%93

回覆 2967# andy_2008 的帖子

出得叫雞群組就大把人中招

引用:
原帖由 JL0510 於 2020-11-24 11:11 發表 查看引用來源
出得叫雞群組就大把人中招
叫鴨個邊都幾百個啦,叫雞有幾千,正常

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-11-24 06:10 發表 查看引用來源
消息指一名源頭不明確診者, 曾到旺角建興大廈嫖妓
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1931314/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E6%B6%88%E6%81%AF%E6%8C%87%E4%B8%80%E5%90%8D%E6%BA%90%E9%A0%AD% ...
無可能只得一個確診者叫過雞. 大部份都系打死都吾承認!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆