上一頁下一頁
發新話題

约QQ女玩 又有失败记录

收藏  |  訂閱
46  7.0k

引用:
原帖由 風月夜遊人 於 2009-7-22 10:17 PM 發表 查看引用來源
人地唔係G第一次見就想砌:smile_o02:  
一早讲左要同我过夜:smile_04:

引用:
原帖由 米涼 於 2009-7-22 11:06 PM 發表 查看引用來源

第一次出黎唔攪得架咩 :smile_19:
米兄 你都系玩一面情:smile_46:

引用:
原帖由 6623951 於 2009-7-22 09:43 AM 發表 查看引用來源
ching會唔會太猴急吓怕qq呀
无......
巨要我去广洲 上壮......
不过应该唔去...........

引用:
原帖由 7boy04 於 2009-7-22 08:07 PM 發表 查看引用來源
K 84 元甘平?去邊度玩,另外7仔是什麼旅店?地方環境好嗎
7天酒店连所 199晚 比D细槟管 110蚊 贵

引用:
原帖由 wctong08 於 2009-7-22 07:01 PM 發表 查看引用來源
開埋房都有能無得用..真失敗....講出尼比人屌
点都要有人失手包胶先得 呵呵~~~
大家交流下

引用:
原帖由 阿布仔 於 2009-7-22 10:47 PM 發表

係你唔帶我去玩仲講.....攪到我日日係屋企打飛機...
就黎打到發炎..........
哈哈~~我住金地名津呀.....有咩野好介紹呀??
我今日先到到話金地10座有好野.....等我搵早上去睇睇..........:smile_40: :smile_40:  ...
你都住左好鬼耐~~金地名津
你5系同条女住咩~~:smile_38:

引用:
原帖由 RX78-NT1 於 2009-7-22 11:13 PM 發表

讲左 系壮上又话乜话七 所以放巨走
依D野迫唔黎 上次条广洲妹自动波 好好玩:smile_04:
不过比C兄C弟知道 唔系下下有得玩 呵呵~~~~
有d八婆来得深圳玩又讲好左~~
都有一大半机会吃~~
会5会你个样有问题
定系急左d呀:smile_38:

引用:
原帖由 (沙兄) 於 2009-7-22 11:53 PM 發表 查看引用來源

你都住左好鬼耐~~金地名津
你5系同条女住咩~~:smile_38:
:smile_o14: 又开新ACCT :smile_o14:

引用:
原帖由 米涼 於 2009-7-22 11:56 PM 發表

:smile_o14: 又开新ACCT :smile_o14:
准备比人ban:smile_30:

玩qq最好玩就是得同唔得之間、假如一早講好要去馬就冇左神秘感,就好似去釣魚、假如一定知道釣到什麼魚、甘同去買有乜分別?努力吧、一定有成功的一次。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆