上一頁下一頁
發新話題

越南華僑姊妹花 (完結 P.22 #325,更新日 2/12)

收藏  |  訂閱
364  239.9k

師兄你依家幾多歲呀? 講到咁滄桑咁既?!

師兄係堅:smile_o12:

錫咗一陣,我隻手開始唔聽話,隔住件衫摸佢個胸,感覺軟淋淋好舒服。當摸到咁上下,佢突然推開我,之後仲喊起上嚟。我安慰佢嘅時候,佢同我講:「唔好意思,突然諗起佢以前男朋友。」佢講到咁,我只好停手離開。

過咗幾日,我喺圖書館出面嘅走廊又遇到mandy,佢同我 say sorry,我就當冇事發生繼續同佢傾計。由於佢都幾高,如果著平底鞋,同我差唔多高,但今晚佢著咗對三吋高踭鞋,黑絲,連身短裙。咁嘅高度同佢講嘢,真喺有被駕馭嘅感覺。原來佢今晚約咗班同學去 ball,但因為我地傾得好投契,最後佢都打消念頭冇去到。之後我地去咗圖書館隔離美術科大樓外面傾計,由於已經喺夜晚九點幾,大樓已經閂門,四周圍都冇乜人,我地就走去大樓隔離條走火樓梯度坐。

我地一路傾,我對眼好自然比佢對腳吸引住,可能比佢知我望住佢對腳,傾計期間佢間中都會用對腳擺出誘人姿勢。突然,佢起身行上樓梯,上到一半佢望番落嚟同我講不如上天台睇星,我呢個角度望上去,好清楚睇到裙底春光,一條紅色底底喺黑色襪褲裡面透出嚟。之後我亦都起身,以慢動作一步一步咁行上去。澳洲嘅樓房唔高,多數三層左右,Mandy上到去,點知天台門鎖咗,佢就坐咗喺最高果層樓梯等我。我一轉彎,就見到佢坐咗喺度,當佢同我講度門鎖咗嘅時候,我嘅注意力就落咗喺佢對腳同中間位置,佢見到我望住佢下面,就笑笑口咁同我講:「咸濕仔,望咩呀!」跟住佢夾番實對腳。我坐咗喺佢隔離,佢望住我好深情咁問咗我一句:「你好鐘意我咩?」,我只好喺心入面回應佢一句:「我鐘意妳對腳多啲」,之後佢就輕輕咀埋嚟。

有食唔食,罪大惡極。呢一刻我乜都唔諗,先開始同佢嚟個車輪,跟住我隻手又好自然地摸佢,但今次主攻下路,我隻手由佢腳眼一路摸,摸到入去大脾內側,佢好似知道今晚走唔甩,對腳放軟後又分開少少比我繼續攻入去,佢中路終於失守。我用食指同中指喺佢中路不斷打小圈咁卒佢,佢全身再一次放軟晒,仲喺我耳邊不停細細聲咁「呀~」。

攻勢一浪接一浪,我拉底少少佢條襪褲同底,再伸手入去用中指開始摷佢,佢呢刻更加肉緊咁咬住我耳珠唔放。當我用手指插入嘅時候,佢仲更加攬到我實。我手指不斷抽插,佢下面就越來越濕我攞番出嚟時,成隻手濕晒。Mandy拉我起身,我挨喺天台門,佢就居高臨下錫埋嚟(其實我真喺唔鐘意咁高嘅女仔)。佢一路錫,佢隻手就開始摸我下面,其實我下面一早已經硬晒。跟住佢拉低我條褲,用手慢慢chok我支棒,之後佢開始用口幫我含,可能佢嘅性經驗比較少,含能功夫只屬初階,含咗陣就完。

我當然唔比佢停,敵不動我主動,今次我要佢轉位,叫佢扒埋天台門搜身。我幫佢拉低後面條拉鍊,將佢件連身晚裝裙拉落嚟,再將佢個爸爸除咗個扣,之後就開始全面大搜查。搜咗一陣,我再拉低少少佢條襪褲同底,再用手指整濕佢隻鮑,跟住就手拿棒棒從後插入。呢一次插入,都要花少少時間,一喺佢鮑緊唔易入,二喺高度有少少距離,要佢座低少少先至可以盡入。

抽插一陣後,我連佢底褲都除埋,我除咗自己件褸,再舖喺樓梯頂,扶佢瞓低後,我就走落兩格,由上而下插入。我越插越快,佢對奶就上下咁盪下盪下,插咗幾分鐘後,我終於忍唔住拉番出嚟射咗落佢肚上面,可能耐冇搞,今次出精量比平時多同埋射程遠咗,射到上去佢對波度。

清理完現場之後,我拖住佢行去我屋企攞車,諗住送佢返屋企。當差唔多返到我屋企門口嘅時候……

待續,請繼續留意故事發展。

哦...被Cherry發現咗

引用:
原帖由 鏝城 於 2013-12-2 09:29 AM 發表 查看引用來源
師兄你依家幾多歲呀? 講到咁滄桑咁既?!
都四張幾囉

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-12-2 11:34 AM 發表 查看引用來源
哦...被Cherry發現咗
唉,咪就喺忘形到唔記得咗 cherry喺我屋企住。

引用:
原帖由 奇門 於 2013-12-2 11:07 AM 發表 查看引用來源
錫咗一陣,我隻手開始唔聽話,隔住件衫摸佢個胸,感覺軟淋淋好舒服。當摸到咁上下,佢突然推開我,之後仲喊起上嚟。我安慰佢嘅時候,佢同我講:「唔好意思,突然諗起佢以前男朋友。」佢講到咁,我 ...
開始諗緊係邊間UNI......

引用:
原帖由 奇門 於 2013-12-2 11:36 AM 發表 查看引用來源

唉,咪就喺忘形到唔記得咗 cherry喺我屋企住。

等睇點拆解
又或者原本可能會一齊但見到咁就分開,搬出去住

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2013-12-2 11:45 AM 發表 查看引用來源

開始諗緊係邊間UNI......
有排你諗

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-12-2 11:45 AM 發表 查看引用來源

等睇點拆解
又或者原本可能會一齊但見到咁就分開,搬出去住
都有排拆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆