上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  446.2k

回覆 3180# JL0510 的帖子

必須返個D人日日留意住狀況之前上咗啦
知道將要加多7日丫哈哈哈
逼爆先上個D一糸無時間一糸唔跟貼消息哈哈

回覆 3177# andy_2008 的帖子

直接5.1好D啦。。。3月好蚊丫。。。

2022 年第一場雪

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-1-5 15:04 發表 查看引用來源
直接5.1好D啦。。。3月好蚊丫。。。
4月頭可能得,有復活節假。

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-1-5 13:19 發表 查看引用來源
好多新移民, 趕住番鄉下, 同另一半行周公之禮.
本港新增32宗新型肺炎確診個案,本地個案佔31宗,其中9宗源頭不明,新增單日個案是去年11月21日以來最低。另外,有20多宗初步陽性個案。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-1-5 19:38 發表 查看引用來源
4月頭可能得,有復活節假。
真係申請俾人小, 請問復活節假又有乜關係?  因為到時你放假所以就會開關? 乜上年全年唔通關, 係因為無假期所以封關咩! 吹賬!

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2021-1-5 21:36 發表 查看引用來源

真係申請俾人小, 請問復活節假又有乜關係?  因為到時你放假所以就會開關? 乜上年全年唔通關, 係因為無假期所以封關咩! 吹賬!
旅遊及相关业界, 一定会在三月向政府請願

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-1-5 22:08 發表 查看引用來源
叫雞群組, 應該加入. 我要食龍崗d雞仔!

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-1-5 22:08 發表 查看引用來源
乜旅遊及相關業界, 之前無請願過咩? 你之前夠好有信心話什麼工聯會會幫你爭取啦! 咁請問依家通咗關未? 大陸已講明唔清零就無得傾, 咁你仲日日喺度廢嗡就可以變真咩! 唔怪得你標題改咗成年, 都仲喺燈緊啦!

你唔好睇少Andy哥,過埋年佢就做黨主席,雜種要落台全世界都要聽佢講,佢話幾時通關就幾時,你唔好小佢,因住佢秋後算脹
引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2021-1-5 21:36 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆