上一頁下一頁
發新話題

越南華僑姊妹花 (完結 P.22 #325,更新日 2/12)

收藏  |  訂閱
364  239.8k

原來唔係Cherry係Mandy
噢…....

引用:
原帖由 奇門 於 2013-12-2 01:14 PM 發表 查看引用來源
我拖住 Mandy 返到去我屋企門口,我一入門口,就見到 cherry坐咗喺客廳梳化,開住個火爐睇電視。個衰妹唔知喺咪發姣,藉咗件白色透透地嘅睡裙,裡面只喺著咗條白色底。我 ...
餐飯肯定好惡啃。

引用:
原帖由 奇門 於 2013-12-2 01:14 PM 發表 查看引用來源
我拖住 Mandy 返到去我屋企門口,我一入門口,就見到 cherry坐咗喺客廳梳化,開住個火爐睇電視。個衰妹唔知喺咪發姣,藉咗件白色透透地嘅睡裙,裡面只喺著咗條白色底。我 ...
甘既情節,好易聯想到又3p
C兄,真係想J死我地

應該唔會threesome 咖啦~I guess Cherry have fooled Mandy a lot! :smile_o01:

返到屋企,Cherry 已經準備好晚餐,食飯時我地都有講有笑,食完飯後,我地三個坐喺客廳梳化睇電視,我當然坐喺中間啦。Mandy 開始主動挨過嚟,而 Cherry 睇咗一陣電視後就走番上房。

過咗一陣,Cherry 又走番落嚟行入廚房,今次佢只喺著住條底褲仔,佢揸住杯水又走返上房。呢個時候 Mandy又問我:「Cherry 成日喺你屋企著成咁嫁」,呢種感覺佢好似嬲嬲地,但好怏佢就問咗我一句:「如果我都著成咁,你鐘唔鐘意?」,話未講完,佢就慢慢將身上嘅衫除晒,除淨爸爸同條底底。呢個時候,Cherry又走落嚟行去廚房,佢返出嚟時見到我地喺客廳嘅情況,就走入嚟坐喺我隔離突然攬住我,Mandy 見到咁就拉開 Cherry 隻手,跟住同佢講:「我知道妳地只喺同屋關係,但唔好咁過份喎」,Cherry 聽到之後就望住我,跟住嬲爆爆咁走番上房。而 Mandy 就攬實我同我講:「你以後可唔可以只愛我一個?你想我點做都可以。」過咗一陣,Cherry 攞住個袋喊住咁走落嚟,話要返屋企住,之後就走咗出門口,我當時想追出去,可惜比Mandy攬到實。

一個星期後,Cherry 同阿RA就過嚟我屋企拾埋啲嘢走,我仲比阿RA 鬧咗一輪。自此我同佢兩個就好少見面,就算喺U 見到Cherry,我地都冇打招呼。

「越南姊妹花」就咁就完結,跟住會開新 post [戀上妳的絲襪]有另一個性事。請大家繼續支持。

樓主咁做就差D,但三個比較下,會否最愛cherry,或者是Mandy再吸引D?

呢個Mandy有d野喎

其實你最想和邊位一齊?

引用:
原帖由 michael2577 於 2013-12-2 04:17 PM 發表 查看引用來源
樓主咁做就差D,但三個比較下,會否最愛cherry,或者是Mandy再吸引D?

你睇我另一個 post 「戀上妳的襪」,就知點解我選擇 Mandy

引用:
原帖由 wbcwbc 於 2013-12-2 04:47 PM 發表 查看引用來源
其實你最想和邊位一齊?

各有各唔同 feel

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆