上一頁下一頁
發新話題

[轉貼] 人妻出軌的二三事(連圖6/2更新)

收藏  |  訂閱
578  245.6k

「慧⋯⋯」

阿Mark擁抱住我,身體貼住身體,熱力互相傅遞,慢慢我哋接起吻上嚟。

我捧住佢個面,熱烈回應,迎合佢伸過嚟條脷,溫柔咁吸啜,撫摸佢啲短鬚,感受佢「拮」手嘅刺激。

附件

佢隻手喺我件短Tee下面伸入去,隔住個薄bra摸我,手指公掃我乳頭,佢調情嘅技巧高咗好多,好快我已經產生生理反應。

「Mark~」

我反射性咁叫佢。

佢貼住我小腹嘅啫啫亦都硬起上嚟。

「嗯~嗯~」

接吻聲喺黑夜傳播得好遠。

附件

隔住條短裙,佢伸隻手掌去復蓋我成個陰阜,感受我嘅柔嫩脹滿,然後輕輕咁搓,

我自己慢慢將條裙揦高,露出晒條底底去鼓勵佢,遷就佢,亦都係等佢俾快感我。

佢撥開我底底,喺旁邊插入我陰唇裡面,佢無乜大動作,淨係喺我小陰唇中間輕輕撫摸,我已經幾乎控制唔到情緒,想大聲叫。

我攬到佢實,咬住佢件Tee避免自己興奮得滯嗌出聲。

附件

「慧!」

阿Mark扐番隻手出嚟,遞上嚟俾我睇,我啲分泌沾濕咗嘅手掌,喺黑麻麻嘅環境之下都有少少反光。

「你唔準笑我呀!」

我有啲難為情。

曾經一度生疏隔膜,佢一聲親暱嘅稱呼,叫番醒當年同佢嘅無拘無束,嘻嘻哈哈互相取笑嘅日子。

我吮咗阿Mark一隻手指上面啲水,其他啲留番俾佢吮。

我同佢「茄輪」,兼且愛撫,坦白講俾佢知,我咁饑渴,只因呢幾年嘅感情生活一片空白。

「慧,我想要你,補償俾你!」

「Mark~我都好想你俾我!」

我喺佢耳邊答應佢,但係唔想喺呢度偷偷摸摸咁,想喺床上面舒舒服服,盡情咁同佢做。

附件

囡囡非假日都喺佢嫲嫲度住,半個鐘頭之後,我帶咗阿Mark上我屋企,係佢第一次嚟我呢個住咗幾年嘅蝸居。

一閂埋房門,我哋就急不及待,兩個嘴就好似攝石咁黐到實。

附件

啜口水聲、吮脷聲,混雜喺喉頭發出嘅低吟聲,令到高漲嘅性慾更加火熱。

急到幾乎扯爛對方衣物嘅速度,我哋邊「茄輪」,邊剝光對方所有內外衫褲,手同口就各自找尋自己喜歡嘅目標。

附件

「你好柔軟,嘴唇、乳房,通通好柔軟,好暖!」

阿Mark向我講。

「乜,對波唔係要有彈性嘅咩?我係咪走咗樣?」

我擔心自己極速走樣。

「哈哈,你對乳房又挺又夠彈性,你放心,我意思係係好柔嫩。」

阿Mark專登拍吓我個波俾我睇。

附件

我就揸住佢條啫啫。

「你好大!」

我即時反應。

師傅之後,年幾以嚟,過咗一段長時間無性嘅孤寂生活,而加一條又大又熱嘅啫啫喺手,有啲啲唔知點做,幾秒之後先懂得去摸佢,捋佢。

附件

「等一陣插入去你個閪度,好唔好?」

阿Mark手掌搓我陰阜,中指插咗入陰道挖,喺我耳邊用粗俗嘅說話挑逗我。

「Mark,你好大,好硬!」

我意亂情迷,淨係識得出力揸住佢啫啫,喺度叫。

「喜歡嘛?!」

附件

突然間佢用力打咗我屁股一吓,打我嘅力度一啲都唔輕,而且手法特別,我屁股即時紅咗,但係我竟然好興奮。

「喜歡,打我,插我,我喜歡!」

阿Mark已經忍唔住,佢左一吓,右一吓,大力打我屁股。

聽到我講嘅說話,無擬係獨愛佢一個嘅保證,佢更加興奮,推我搵床,要我彎低腰㩒住床褥,將屁股向住佢。

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆