上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  300.3k

臨瞓前出一話~

那些年,星星同學會 第34話

「我陪你行!」Grace講得斬釘截鐵。

「哎呀好啦怕咗你,行一個圈好啦。你鎖咗車未?」真係投降。

終於見到佢笑返,Grace話:「早鎖咗啦。最衰係你。」

阿星最衰?阿星衰就掃把你走啦,女朋友見都唔要見阿星,心情壞到不得了,想一個人靜下你死都唔肯走,投降俾你留低係阿星衰?真係冇你咁好氣,轉頭就行。佢即刻追上嚟勾住阿星手,話:「你睇我幾好,陪你行。」跟住笑咗出嚟。

Grace勾住阿星手嘅時候不經意咁用佢嘅34D唔覺意壓落嚟,阿星絕對有理由懷疑Grace係特登咁做。要收阿星做兵咁話?哼哼,阿星都叫做係一個身經百戰嘅傻仔,並唔會因為你嘅一擠一壓就好似其他啲男仔咁樣投降做你嘅兵嘅。

不過頭先果下又真係幾舒服,搞到阿星有啲心猿意馬添。

「你都幾過癮喎,又喊又笑咁得意嘅?」乘機串返佢囉,咩呀!

Grace即刻講返阿星:「咩呀,我為你傷心咋,你都唔知!」

哦,為阿星傷心,阿星傷心要人為嘅。一路行,一路食煙,啲煙一路飄向佢。Grace咳到好犀利,阿星又唔忍心咁樣,唯有整熄之煙。Grace見阿星整熄支煙有啲高興又有啲唔係幾好意思,勾住阿星嘅手用力攬咗阿星一下。

待續😬
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-27 23:13 發表 查看引用來源
臨瞓前出一話~

那些年,星星同學會 第34話

「我陪你行!」Grace講得斬釘截鐵。

「哎呀好啦怕咗你,行一個圈好啦。你鎖咗車未?」真係投降。

終於見到佢笑返,Grace話:「早鎖咗啦。最衰係你。」

阿星最衰?阿星衰就掃把你走啦 ...
有波餅食都正吖!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 27/11/2022 23:32 發表 查看引用來源
有波餅食都正吖!😬
俾波餅省都過癮咩?😬
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-28 11:31 發表 查看引用來源

俾波餅省都過癮咩?😬
呢啲波餅梗係過引!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 28/11/2022 11:33 發表 查看引用來源
呢啲波餅梗係過引!😬
食波餅就過癮啫😬
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-28 13:31 發表 查看引用來源

食波餅就過癮啫😬
而家唔係講緊咩?

引用:
原帖由 licklickson 於 28/11/2022 13:48 發表 查看引用來源
而家唔係講緊咩?
此食不同彼食嘛,用手食又點可以同用口食嚟比呢?😬
本帖最近評分記錄

加多一段先繼續努力~

那些年,星星同學會 第35話

好勁!當時只能夠咁形容。佢身材真係好勁,果下熊抱阿星手臂令阿星終於感覺到咩係真材實料。其實當時真係有啲忍唔住,女喎,攬住喎,靚女喎,好身材喎,半夜喎,條街好靜喎。啲禽獸心態呢好似滔滔江水連綿不絕,又有如黄河氾濫一發不可收拾。始終,佢係阿星“前度”女友嘅妹妹,又係老死嘅細妹,再禽獸都唔可以搞佢嘅。

講返阿星地兩個,阿星嘅內心交戰咗好耐,但係相信佢應該唔知道。天已經開始光喇,應該都有四點。英國夏天日長夜短,凌晨四點就天光,夜晚十點先天黑。今日俾佢纏咗一日,真係有啲攰,就同Grace講:「天光啦,阿星返入屋,你快啲返去啦。」

Grace有啲唔想走:「行多陣添啦。」

「唔啦,攰啦,想瞓。」堅係眼瞓。

「我都好攰呀,怕揸唔到車。」又係喎。想叫佢喺車度瞓,又怕佢危險,英國治安唔係咁好㗎咋,阿星屋企斜對面就有間賊王屋,成日有班人喺度。

唔通叫佢去阿星屋企瞓?雖然阿星屋企大,一個人瞓個大房,有張雙人床,又大,又舒服,但總唔能夠帶女仔返屋企啩?老豆細媽又喺度,撞到點解釋?阿星家教好嚴㗎,帶女仔返屋企訓會執行家法㗎!

待續😬
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-28 17:06 發表 查看引用來源
加多一段先繼續努力~

那些年,星星同學會 第35話

好勁!當時只能夠咁形容。佢身材真係好勁,果下熊抱阿星手臂令阿星終於感覺到咩係真材實料。其實當時真係有啲忍唔住,女喎,攬住喎,靚女喎,好身材喎,半夜喎,條街好靜喎。啲禽獸心 ...
咁都忍到?過下手引都好吖!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 28/11/2022 17:19 發表 查看引用來源
咁都忍到?過下手引都好吖!😂
過手癮就直頭揸落去啦嘛,用手踭邊夠過癮㗎呢?😬
本帖最近評分記錄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆