上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

大波到!!佢知唔知佢引到哂啲男同事

引用:
原帖由 fernando_9 於 2021-1-23 00:11 發表 查看引用來源
大波到!!佢知唔知佢引到哂啲男同事
佢一定知啦,我老婆出街冇佢著到咁都成日見到人眼望望佢,條拉丁婆咁著法點會唔知,擺到明要啲男人眼看手勿動啦。仲要雖然我之前見過佢得嗰幾次,但係見襯佢都係超低胸超短裙,佢調咗落嚟呢幾日都冇見過佢著裙,可能連𥄫都費撚事俾我哋班細嘅𥄫 😂 😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-23 01:07 AM 發表 查看引用來源

佢一定知啦,我老婆出街冇佢著到咁都成日見到人眼望望佢,條拉丁婆咁著法點會唔知,擺到明要啲男人眼看手勿動啦。仲要雖然我之前見過佢得嗰幾次,但係見襯佢都係超低胸超短裙,佢調咗落嚟呢幾日都冇見過佢著裙,可能連𥄫都費撚 ...
明白明白,只係俾膠層𥄫🤣

拉丁婆咩年紀?私生活都應該好豐富

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-1-23 08:08 發表 查看引用來源
拉丁婆咩年紀?私生活都應該好豐富
唔太清楚佢幾歲,我估應該33-36左右

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-23 01:07 發表 查看引用來源

佢一定知啦,我老婆出街冇佢著到咁都成日見到人眼望望佢,條拉丁婆咁著法點會唔知,擺到明要啲男人眼看手勿動啦。仲要雖然我之前見過佢得嗰幾次,但係見襯佢都係超低胸超短裙,佢調咗落嚟呢幾日都冇見過佢著裙,可能連𥄫都費撚 ...
外國人通常都會著得casual啲,佢哋覺得好普通。

期待她做我上司, 深入探讨她深深的乳沟

支持呀嫂越玩越放,三叔無奈到爆炸。
有得睇但冇得搞呀嫂

回覆 4877# guava 的帖子

都係呀嫂正D,期待三叔忍唔住出手

我之前提過拉丁婆不嬲衣著都騷味十足,做咗咁多年雖然凈係見過佢幾次,但係記憶中次次見親佢都係窄身低胸極短裙。但係落咗嚟暫代咗一個星期都冇見過佢著裙,可能𥄫都費撚事俾我哋班細嘅𥄫。

不過今朝briefing+開會嗰陣終於見到佢著住條超短裙入嚟,拉丁婆由樓上落咗嚟之後都仲係未太sure我哋每個人做緊乜,所以佢話想知我哋每個人手頭上做緊嘅嘢嘅進度同approach。

都唔知佢係做樣,定係我哋啲英文太差佢聽唔明或者聽得唔耐煩。我啲同事report緊俾佢聽嗰陣條拉丁婆不停㩒電話同人message,凈係一味ok ok, I see I see,good good good,都唔知有冇聽得入耳,佢一路專心messag,連自己走緊光都唔知。

好彩我一偷影完佢呢張相之後放低咗部電話,因為我啱啱放低咗部電話之後佢就顎高頭望咗過嚟我呢邊,雖然我啱啱好部電話冇對住佢,但係對眼仲𥄫緊佢條紅底,俾佢斷正 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

我第一次咁失策俾條女捉到我𥄫緊佢嗰吓確實真係有啲唔知點好,即刻唯有攞返起部電話扮睇電話等自己冇咁尷尬。

不過可能因為佢見到我𥄫佢,佢將自己部電話放喺佢後邊將檯,然後將自己個身擰開向住第二邊,仲要拉埋啲自己件衫驚死俾我睇蝕咁。

又唔見佢喺樓上對住其他高層嗰陣咁介意俾人𥄫,八婆,大細超

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆