上一頁下一頁
發新話題

好多 QQ 女肯口交

收藏  |  訂閱
59  13.2k

引用:
原帖由 bread_butter 於 2009-8-6 12:32 PM 發表 查看引用來源
c hing, 咁使唔使付出金錢,我指買野俾條女:smile_44: , 同埋見面幾多次就可以do野呢?:smile_44:
>> 講真, 如果想跟 QQ 妹關係長久,  一開始千萬唔好扮到自己好有米, 一定要話自己剛剛夠駛.
      如果 QQ 妹仲肯跟你交往, 証明佢地都係想找個朋友(性伴侶), 唔一定貪你錢貪你送野.

多年來經驗, 大多數QQ妹第二見面已經可以上酒店,  第一次見面只係吃飯聊天大家了解一下對方.
      第一次見面就可以上唔係無,  20%左右喇.  遇上呢 D 姣婆真係要講運氣.

我認識有D 老友, 在QQ上認識左住水圍的30多歲中女, 中女樣子一般喇, 但大波, 性需要好多,
      老友試過帶朋友去玩 3 P,  條女唔反對, 仲口交肛交,  我都服左條女.   
      所以QQ中女什麼人都有, 好多時有意想不到收穫.

引用:
原帖由 Coolman2007 於 2009-8-6 11:43 AM 發表 查看引用來源

>> QQ 妹當然唔會話自己以前做雞, 不過睇佢床上技巧, , 你會估到一 D野.
     唔通學校有教咩 ??? :smile_30: :smile_30:
如果條女係做雞,你屌完佢一定問你攞錢啦

但我屌咁多女從來無問我攞錢

重有口技唔一定係雞

我未遇過:smile_27:

係喎, 呢個問題都無唸過. 而家唸番好多都肯, 仲記得我第一件q女黎我屋企, 比我口爆左. 又唔覺得係咩一回事. q女果時24~25.

Yes,中女正~...:smile_30:

引用:
原帖由 chukwokliang 於 2009-8-4 01:59 PM 發表 查看引用來源
i also like 中女....
me too

引用:
原帖由 ming_siu_li 於 2009-8-6 08:02 PM 發表
如果條女係做雞,你屌完佢一定問你攞錢啦
但我屌咁多女從來無問我攞錢
重有口技唔一定係雞
我有机会接触读大学的QQ女生。其中有D喜欢看成人电影.  有D好奇和冒险.  看看你的彩数啦!  有D确实好OPEN and CREATIVE!

thank you

引用:
原帖由 Coolman2007 於 2009-8-6 07:46 PM 發表 查看引用來源

>> 講真, 如果想跟 QQ 妹關係長久,  一開始千萬唔好扮到自己好有米, 一定要話自己剛剛夠駛.
      如果 QQ 妹仲肯跟你交往, 証明佢地都係想找個朋友(性伴侶), 唔一定貪你錢貪你送野.

多年來經驗, 大多 ...
c兄
可以給我pm一d食完唔要qq嗎?
我未試過溝QQ

引用:
原帖由 Coolman2007 於 2009-8-4 01:00 PM 發表 查看引用來源
今年食左幾件 QQ 女, 全部第一次上床已經肯吹, 當場唔算好專業.
最開心同中女做, 佢地經豐富, 開心過去東莞玩.
佢同你第一次,不過系佢的第一佰次!吹系好普通,通櫃就奇蹟些!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆