上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  300.2k

引用:
原帖由 licklickson 於 29/11/2022 13:26 發表 查看引用來源
點特別法?
特別到唔識點形容😬
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-29 14:11 發表 查看引用來源

特別到唔識點形容😬
咁快啲寫啦!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 29/11/2022 14:13 發表 查看引用來源
咁快啲寫啦!😬
咁心急嘅😬
本帖最近評分記錄

趁今日有空,寫多一話先~

那些年,星星同學會 第37話

Grace笑到掩住咀唔敢大聲笑出嚟,衰妹,唔係你阿星使咁狼狽?摸黑厲咗佢一嘢,細細聲同佢講:「快啲上床瞓!」哈!個衰妹幾聽話,二話不說就跳上床。阿星都嗱嗱聲上咗床度,但又唔係好敢攞被冚,一陣佢話阿星咸鹹濕佢,阿星點同Man交待?

個衰妹就好醒喎,攞起被幫阿星冚話凍呀。英國嘅夏天又真係幾凍,温差嘛,上下晝相差超過十度,都咪話唔凍。你睇阿星,越講越遠。

講返阿星地兩個,冚咗被,阿星好似未試過着住牛仔褲喺自己屋企瞓覺,今次都真係第一次。Grace望住阿星,阿星又望返住佢。

「唔係眼瞓咩?」

Grace答:「…………生保床瞓唔着。」

咁點呀大佬,阿星好眼訓喎。佢忽然擰轉身,背住阿星,超級細聲咁話:「如果有人攬住呢,或者瞓得着…………」
咩?阿星問咗兩次問到佢發炆爭先聽到佢講乜…………

「喂,你知阿星係男人嚟㗎呵?」

「咁又點?」

「攬住會好多嘢發生喎,你唔怕咩?」

「超,怕你呀?」

喺咁嘅情況下,阿星只有使出畢生嘅拿手絕技:星星龍抓手,一手抱住佢。姑娘,請接招!呢個情景戲就睇得多,發生喺自己身上就點都諗唔到會有呢幕。隻左手攬住佢,梗係冇咩不軌嘅企圖啦。右手呢?俾佢墊住當枕頭囉。Grace伸手去捉住阿星攬住佢但唔知放邊度嘅左手,兩隻左手嘅手指緊緊咁扣住一齊…………應該係話Grace嘅手指捉實阿星啲手指,仲要捉到實一實先真。頭髮嘅香味令阿星諗起好多嘅舊事。Emma,  Sharon, 當中諗得最多嘅,係 Joyce………

待續😬

本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-29 14:28 發表 查看引用來源

Grace笑到掩住咀唔敢大聲笑出嚟,衰妹,唔係你阿星使咁狼狽?摸黑厲咗佢一嘢,細細聲同佢講:「快啲上床瞓!」哈!個衰妹幾聽話,二話不說就跳上床。阿星都嗱嗱聲上咗床度,但又唔係 ...
人哋都開晒緑燈啦!😬
你係咪硬晒?😉

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-29 14:28 發表 查看引用來源

係 Joyce………
  ...
Joyce…
果然係佢, 佢佢....佢就係.....

引用:
原帖由 licklickson 於 29/11/2022 14:45 發表 查看引用來源
人哋都開晒緑燈啦!😬
你係咪硬晒?😉
阿星遇嘅好多女仔都係咁喎,攬下又唔一定有下文嘅,以前都試過有啲咁嘅經驗:一齊飲一隻杯,攬頭攬頸攬到啲身體部位全接觸都係咁,又唔一定係有下文嘅😬
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-29 15:10 發表 查看引用來源

阿星遇嘅好多女仔都係咁喎,攬下又唔一定有下文嘅,以前都試過有啲咁嘅經驗:一齊飲一隻杯,攬頭攬頸攬到啲身體部位全接觸都係咁,又唔一定係有下文嘅😬 ...
可能有,你冇做啫!😉

引用:
原帖由 艾拉傑 於 29/11/2022 14:58 發表 查看引用來源

Joyce…
果然係佢, 佢佢....佢就係.....

呢個Joyce 都有勇氣,雖然唔係阿星杯茶,但阿星都欣賞佢😬
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 licklickson 於 29/11/2022 15:12 發表 查看引用來源
可能有,你冇做啫!😉
又可能冇,做咗就剎風景㗎喇😬
本帖最近評分記錄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆