上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-25 15:39 發表 查看引用來源

仲有冇得欣賞吓😝😏
有啲難度,你唔係唔知我老婆幾唔鍾意我影佢隻西㗎啦

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-25 16:02 發表 查看引用來源

有啲難度,你唔係唔知我老婆幾唔鍾意我影佢隻西㗎啦
等機會吧…😒影靚西😏……我等…😝😝!😅😅

宜家老婆唯一會敢著得暴露啲嘅地方就係喺屋企嘅時候,因為屋企有我同佢啊嫲,所以佢當然唔會驚我哋會 唔會覺得佢肥咗,至於佢三叔,我老婆直頭唔在乎佢嘅睇法添啦,所以有時如果搵啱時候嘅話有時都可以搵到機會影到老婆個look。

尋日同老婆2個都冇返公司全日留咗喺屋企,老婆著住咗件好熟口面嘅睡衣,諗咗陣就記得我之前其中一個post就係出咗2張佢著住呢件睡衣嘅相 (大家可以睇返我p249個post),仲好大擔咁喺屋企拉低個膊露對波出嚟。

老婆尋日著返同一件睡衣全日喺屋企,老婆見食完飯得閒就整咗啲muffin出嚟做甜品。因為佢第一次整muffin成功,佢就好開心咁叫我幫佢同佢啲muffin影返張相見證佢成功嘅moment,佢難得叫我影佢相,我當然樂意幫佢啦。

就係咁,所以我就有機會搵返佢之前著呢件睡衣,同宜家肥咗但係對波大咗嘅相放埋一齊嚟俾大家睇吓個對比啦 😝

之前嘅老婆

宜家嘅老婆:

冇錯,佢三叔尋日對眼全日係冇離開過我老婆對波嘅

附件

三叔成日都on99頭岳岳, too sad🤭

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-25 16:39 發表 查看引用來源
宜家老婆唯一會敢著得暴露啲嘅地方就係喺屋企嘅時候,因為屋企有我同佢啊嫲,所以佢當然唔會驚我哋會覺得佢肥,至於佢三叔,我老婆直頭唔在乎佢嘅睇法囉,所以有時如果搵啱時候嘅話有時都可以搵到機會影到老婆個look。

尋日同 ...
波路E然亭,正👍🏻👍🏻😂……有冇跌膊.露下肩比三叔睇到?😝😝😅😅

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-25 16:50 發表 查看引用來源

波路E然亭,正👍🏻👍🏻😂……有冇跌膊.露下肩比三叔睇到?😝😝😅😅
跌膊我就見唔到有,不過件嘢都算鬆身,老婆個身郁動件嘢都會好離,嗚低身或者坐喺到姿勢唔好就更加唔洗講,直頭睇晒,有心𥄫嘅話冇可能睇唔到

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-25 17:12 發表 查看引用來源

跌膊我就見唔到有,不過件嘢都算鬆身,老婆個身郁動件嘢都會好離,嗚低身或者坐喺到姿勢唔好就更加唔洗講,直頭睇晒,有心𥄫嘅話冇可能睇唔到 ...
引死🤤(唎尖逗挑😛)…我哋尼D麻甩佬😂🤣😂🤣

肥左仲好睇,個胸好似大左添
呀嫂著d 性感衣著好索好誘人,佢著唔著半透視lace 果d睡裙?

厠所門鎖比師兄整壞左,三叔入左去見到呀嫂沖涼
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-24 12:43 發表 查看引用來源

要做到意外地咁俾老婆三叔睇佢全相嘅機會係接近零,有咩藉口同情況先可以做到,我都諗咗好耐諗到宜家都諗唔到

嘩 ~!! 白又圓大波卜卜漲, 我咪咪笑偷偷望..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆