上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
9.0k  4.5m

引用:
原帖由 tremulous 於 2021-5-25 18:26 發表 查看引用來源
厠所門鎖比師兄整壞左,三叔入左去見到呀嫂沖涼

我哋自己房有廁所,三叔根本冇原因會入我哋房個廁所

引用:
原帖由 tremulous 於 2021-5-25 18:19 發表 查看引用來源
肥左仲好睇,個胸好似大左添
呀嫂著d 性感衣著好索好誘人,佢著唔著半透視lace 果d睡裙?
會,不過凈係著俾我睇同著住嚟俾我吊,唔會出房啦

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-25 16:39 發表 查看引用來源
宜家老婆唯一會敢著得暴露啲嘅地方就係喺屋企嘅時候,因為屋企有我同佢啊嫲,所以佢當然唔會驚我哋會 唔會覺得佢肥咗,至於佢三叔,我老婆直頭唔在乎佢嘅睇法添啦,所以有時如果搵啱時候嘅話有時都可以搵到機會影到老婆個look ...
我都好記得,粒Lin同個葷都好靚。😋😋

呀嫂對奶無敵

Thanks for your sharing.

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-25 22:39 發表 查看引用來源

會,不過凈係著俾我睇同著住嚟俾我吊,唔會出房啦
好(性福)啊!😯~幸福到😯令人羨慕🤤🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-25 15:34 發表 查看引用來源

老婆已經修過冇耐,佢凈係上面有毛(係有啲長),不過隻鮑乾乾淨淨冇毛毛㗎 🤤 🤤
似乎剃咗效果更好,不過要勤啲剃先keep得住靚

阿嫂肥左少少仲誘人呀

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-25 16:39 發表 查看引用來源
宜家老婆唯一會敢著得暴露啲嘅地方就係喺屋企嘅時候,因為屋企有我同佢啊嫲,所以佢當然唔會驚我哋會 唔會覺得佢肥咗,至於佢三叔,我老婆直頭唔在乎佢嘅睇法添啦,所以有時如果搵啱時候嘅話有時都可以搵到機會影到老婆個look ...
依啲生活日常既“不經意”最正!!!🤤🤤
就黎j到虛脫了!!

回覆 3# bentayga 的帖子

係呀! 狗仔式, 正.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆