上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 go521 於 2021-9-19 14:06 發表 查看引用來源
睇咗咁耐,都不得不搭下嘴啦,我同意師兄講,女人對走光都好敏感,冇理由會咁,一定有啲嘢
咁我真係唔知啦,如果佢對有意思嘅話咁佢真係收得好好啦,完全睇唔出 😂
可能我身邊啲女仔個個都好似冇乜介心咁啦,凈係得老婆個表妹真係錫身成日左遮右遮驚死走光,所以我覺得佢只係不以為意啦。

師兄都好忙喎😂😂

引用:
原帖由 live_alone 於 2021-9-19 12:48 發表 查看引用來源

我見你大嫂條褲拉鏈都冇拉, 擺明引你啦
師兄,你都好眼利喎 ,咁都畀你睇到。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-19 14:51 發表 查看引用來源

咁我真係唔知啦,如果佢對有意思嘅話咁佢真係收得好好啦,完全睇唔出 😂
可能我身邊啲女仔個個都好似冇乜介心咁啦,凈係得老婆個表妹真係錫身成日左遮右遮驚死走光,所以我覺得佢只係不以為意啦。 ...
呢啲就係女仔或者可以講係處女,同女人嘅分別。

睇到阿嫂咁引法點解唔執劑老婆
quote]原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-19 05:53 發表 查看引用來源
尋晚上阿嫂咁引法
點解唔執劑老婆先咗我啊哥到食飯,食完飯返到屋企即刻忍唔住入廁所沖涼J咗鑊金。

因乜事搞到我咁興奮?咪我個大波啊嫂囉。

尋晚成晚喺佢屋企對住佢,吊帶加短褲,佢咁嘅身材點忍?

不過佢對波太大所以成晚都冇見到佢走光,之但係之前佢 ... [/quote]

好期待表妹嘅updates, 難度越高越珍貴
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-19 14:51 發表 查看引用來源

可能我身邊啲女仔個個都好似冇乜介心咁啦,凈係得老婆個表妹真係錫身成日左遮右遮驚死走光,所以我覺得佢只係不以為意啦。 ...

引用:

師兄,今日中秋節人月兩團圓 ,今晚會唔會有多啲機會影到走光相?

回覆 6037# 平衡生活 的帖子

師兄咁勁又估到中秋節我會見到老婆個表妹,仲要咁了解我,知道我難得見到佢表妹一定會搵機會影佢嘅 😂 😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-23 07:20 發表 查看引用來源
師兄咁勁又估到中秋節我會見到老婆個表妹,仲要咁了解我,知道我難得見到佢表妹一定會搵機會影佢嘅 😂 😂
師兄, 期待!期待!

中秋節我哋上咗老婆個姨媽(即係老婆個靚女表妹個老母)屋企到食飯。現身嘅當然凈係佢哋嘅屋企人,即係我,我老婆,老婆個三叔,啊嫲,表姐,表姐夫,大舅父當晚都在場,但係當晚表妹個老公因為要同自己屋企過中秋所以冇嚟。

雖然表妹已經搬咗出去同老公住,不過呢到始終都係佢第一個屋企,加上佢老豆已經唔喺到,又冇兄弟姊妹,所以表妹經常都會上去陪佢啊媽,佢基本上同喺自己屋企冇分別。所以嗰晚一上去就見到表妹好著得好casual,灰色背心仔同條運動長褲。

追開我post嘅師兄應該都知老婆個表妹樣雖然靚,但係就冇乜波路。之但係話雖如此,嗰晚佢著住件背心仔,佢對波仔又幾出幾吸引喎。

當然,表妹依然錫身,成晚幫手招呼啲親朋戚友嗰陣對手都一定會㩒住個心口,不過佢件背心其實都幾低吓,所以就算佢點用手㩒住,都總會有啲位可以𥄫到佢個bra嘅

嗰晚表妹唯一最接近走光嘅,就係佢攤喺sofa㩒電話嘅時候。。。

見到大半個波同bra,可惜見唔到lin,佢呢個姿勢維持咗可能幾分鐘佢已經拉返高件衫仲用手臂遮住啦,我想再影都冇機會。

咁多人食飯當然會飲返兩杯,發覺表妹都幾鍾億飲酒,飲咗啲酒佢成個人明顯冇平時咁文靜,friendly咗。同埋表妹係喺我老婆同佢哋表姐3個入面對佢哋三叔最好嗰個,其實又唔係話好,不過起碼唔係衰囉。食完飯我哋圍埋sofa影吓相,咁多人圍埋,所以我會expect佢哋三叔好大機會抽吓我老婆水又或者食吓我老婆波餅咁。但係我點都估唔到,我竟然會見到平時最錫身嘅表妹,影相嗰陣個波竟然壓住三叔都冇反應。。。

平時表妹無論坐或者企我隔離都要企到好疏遠,驚死我掂到佢咁,估唔到佢對我介心仲大過佢個鹹濕廢老三叔。。

嗰一刻我真心葡萄三叔。。。

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆