上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 14:44 發表 查看引用來源

我老婆買定咗好多啲餵奶背心本身已經連埋胸圍,雖然佢未需要著住,但係佢有著過上身俾我睇。嗰啲背心設計係方便餵奶之餘,仲會因為餵完奶對lin會唔舒服所以啲背心入面個胸圍部份好撚鬆身㗎喎。老婆對波唔細所以平時佢啲br ...
咁咪多咗好多嘢昅。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 14:44 發表 查看引用來源

我老婆買定咗好多啲餵奶背心本身已經連埋胸圍,雖然佢未需要著住,但係佢有著過上身俾我睇。嗰啲背心設計係方便餵奶之餘,仲會因為餵完奶對lin會唔舒服所以啲背心入面個胸圍部份好撚鬆身㗎喎。老婆對波唔細所以平時佢啲br ...
……睇晒😛😏cup數升到幾大?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 14:47 發表 查看引用來源

所以我希望佢嚟緊打後一年都冇拖拍 😂
佢本身靚唔靚女?😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 14:47 發表 查看引用來源

所以我希望佢嚟緊打後一年都冇拖拍 😂
你係佢姐夫,佢戒心已經放低好多,仲要住埋一齊,機會一定大把, 慢慢來 可以 守株待兔。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 14:49 發表 查看引用來源
佢本身靚唔靚女?😬
……師兄冇講😏就覺得小姨靚唔過表妹…🤭

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-8 14:50 發表 查看引用來源

你係佢姐夫,佢戒心已經放低好多,仲要住埋一齊,機會一定大把, 慢慢來 可以 守株待兔。
啱吖!最緊要唔好露出馬腳!😬

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-8 14:50 發表 查看引用來源

……嗯,由嗜好(興趣)入手🤭,"讚"或欣賞吓!…溝通到就有野交流😏

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-8 14:52 發表 查看引用來源

……師兄冇講😏就覺得小姨靚唔過表妹…🤭
表妹就正啦!😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-8 14:54 發表 查看引用來源

……嗯,由嗜好(興趣)入手🤭…溝通到就有野交流😏
師兄好有心得喎!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 14:46 發表 查看引用來源
可以抽到水咁正Tim呀!掂到個胸?😬
佢屋企有隻細狗,佢哋成家人成日抱B咁抱住隻狗,我冇養過狗,唔係咁識抱佢哋。所以我成日抱完隻狗俾返姨仔嗰陣扮晒驚跌撚咗佢隻狗落地,將隻狗隊埋佢個身等佢接實咗我先鬆手。
就係因為我咁穩陣,所以我好多時隊隻狗俾佢接嗰陣隻手都會掂落佢個波到,之後make sure佢接實咗我掹返隻手出嚟,就左右2邊波掃晒 😝😝😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆