上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-3-19 18:40 發表 查看引用來源
哈哈,打多幾針爽多幾鑊…
包有得出又有得入hahaha

呢幾日天氣涼左,真係太太太正。
大家周末會唔會出去行下,如果有,有咩好介紹。
我諗住小朋友考完試同佢地出去行下放下電輕鬆下呢~~~~

小弟本人都要,忙到死就黎........

另外,唔知大家有無睇修整後既正義聯盟呢?我認我係一個kidult,佢又名為膀胱之戰,因為4粒鐘,如果有人似我鐘意DC,真係要睇下。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-3-23 13:03 發表 查看引用來源
寶寶呢排忙緊咩呀

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-3-23 13:03 發表 查看引用來源
羨慕死人啦…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-23 16:25 發表 查看引用來源
呢幾日天氣涼左,真係太太太正。
大家周末會唔會出去行下,如果有,有咩好介紹。
我諗住小朋友考完試同佢地出去行下放下電輕鬆下呢~~~~

小弟本人都要,忙到死就黎........ ...
唔好入西貢… 近排周末好多人。巴士都要企位。

去海防博物館都好… 前幾個禮拜去長洲都行到。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-3-23 23:28 發表 查看引用來源
唔好入西貢… 近排周末好多人。巴士都要企位。

去海防博物館都好… 前幾個禮拜去長洲都行到。
HAHA......好似假日去郊區好危險,太多人,而今次真係得香港人,點知D地方都乾淨到呢...............

早排睇左套舊戲,龍鳳鬥,其實我好鐘意呢類戲種,睇完亦令我有番mood去update,希望有興趣睇埋個尾既人仲記得我回憶中既內容啦,小弟會盡快。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-25 11:04 發表 查看引用來源
早排睇左套舊戲,龍鳳鬥,其實我好鐘意呢類戲種,睇完亦令我有番mood去update,希望有興趣睇埋個尾既人仲記得我回憶中既內容啦,小弟會盡快。

...
男女互動很有趣…

等你update。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-3-25 17:25 發表 查看引用來源
男女互動很有趣…

等你update。
好啊師兄。
近日大家都應該忙,幸好Happy Friday終於到。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆