上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-3-27 23:52 發表 查看引用來源

係咪好爽呢?
係啊。

係海邊單車徑玩,涼涼地,踩完飲杯凍茶加件蛋糕,都好爽。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-3-27 23:52 發表 查看引用來源

以為你會話happy hour 已由時鐘轉左去兒童放電地方🤣🤣🤣🤣
why not both?

我地呢d身份隨角色改變架。
但鐘意左陪小朋友係真既。
女,幾時都有只要有心,小朋友成長錯過左就無。
所以時間管理好緊要。😝😝

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-3-28 00:17 發表 查看引用來源
係啊。

係海邊單車徑玩,涼涼地,踩完飲杯凍茶加件蛋糕,都好爽。
師兄生活好寫意。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-28 11:08 發表 查看引用來源

師兄生活好寫意。
冇小朋友就有啲自由寫意。妻子去學滑板,我就玩下滑板車陪佢。

有小朋友就有陪玩既樂趣啦…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-3-28 15:53 發表 查看引用來源
冇小朋友就有啲自由寫意。妻子去學滑板,我就玩下滑板車陪佢。

有小朋友就有陪玩既樂趣啦…
師兄爽爽啦。
無得去外國,而家香港假日好多人都外出。
早前我去左睇運動用品,有間出名既舖超多露營野賣,亦好多人去買,唔貴又可以粗用。
個sales講近年多左好多人買,周末出去行山同過夜,如果天氣唔熱都真係幾爽。
尋日節目講好多垃圾掉係山度,D動物仲會去D營度搵野食,所以去玩都係要小心。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-29 12:17 發表 查看引用來源

師兄爽爽啦。
早前我去左睇運動用品,有間出名既舖超多露營野賣,亦好多人去買,唔貴又可以粗用。
個sales講近年多左好多人買,周末出去行山同過夜,如果天氣唔熱都真係幾爽。
尋日節 ...
講緊迪記?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-29 12:17 發表 查看引用來源

師兄爽爽啦。
尋日節 ...
只係人去霸左動物棲息地去玩

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-3-29 17:08 發表 查看引用來源

講緊迪記?
師兄,講緊Decathlon啊,我發覺佢D野唔算貴,就係健康運動既用品都好多。
小朋友既野又多,忍唔住都買左D。
無得出街既日子,就係香港消費。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-3-29 17:11 發表 查看引用來源

只係人去霸左動物棲息地去玩
呢家野真係好難講,從來地球既破壞者就係人類嘛,HAHA......
但好奇怪,我屋企附近多左野豬,從未想過......乜原來我地同動物咁近架咩??
野豬仲係真係人咁大隻。

講講尋日,夏天真係來臨啦,好正啊~~~~
正係......跑步時見好多女生都好性感啊~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆