上一頁下一頁
發新話題

此帖已結束

收藏  |  訂閱
503  154.7k

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-6-19 10:57 發表 查看引用來源
哦…又真係幾可笑。
其實對於男人, 一段婚姻沒有性生活就只有係苦笑

出軌..........有時未必係追求肉體嘅感覺, 而係嗰下心靈嘅慰藉

近期好好既分享,多謝師兄

引用:
原帖由 manray 於 2020-6-19 11:13 發表 查看引用來源

出軌..........有時未必係追求肉體嘅感覺, 而係嗰下心靈嘅慰藉
咁又係既

引用:
原帖由 Halusin 於 2020-6-19 11:37 發表 查看引用來源
近期好好既分享,多謝師兄
歡迎討論下,我見出面有位師兄有篇新文又係講婚外情

引用:
原帖由 manray 於 2020-6-19 11:13 發表 查看引用來源

對小弟嚟講,就係單純的想搵個人重拾性愛果種需要或者被需要的感覺,簡單直接,你需要對方,對方需要你果種慾望。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-6-19 12:11 發表 查看引用來源
對小弟嚟講,就係單純的想搵個人重拾性愛果種需要或者被需要的感覺,簡單直接,你需要對方,對方需要你果種慾望。
被需要的感覺.................未必係純粹性需要, 而係嗰種靈慾上滿足嘅需要

小弟純粹有感而發嘅鳩噏 不喜勿插

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-6-19 11:37 發表 查看引用來源
咁又係既
對於好多冇膽嘅男人嚟講, 有時望下/幻想下就算
繼續返工放工 生活仍要繼續 唯有搵下其他興趣嚟打發餘生

引用:
原帖由 manray 於 2020-6-19 13:04 發表 查看引用來源

對於好多冇膽嘅男人嚟講, 有時望下/幻想下就算
繼續返工放工 生活仍要繼續 唯有搵下其他興趣嚟打發餘生
我覺得呢到係唔會冇膽囉

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-6-19 13:07 發表 查看引用來源
我覺得呢到係唔會囉
網上吹水係一件事, 實際上又係另一回事

好似本人咁, 有啲嘢送到埋口都冇膽食

引用:
原帖由 manray 於 2020-6-19 12:59 發表 查看引用來源

被需要的感覺.................未必係純粹性需要, 而係嗰種靈慾上滿足嘅需要

小弟純粹有感而發嘅鳩噏 不喜勿插
唔....我諗大概係婚姻生活搵唔到自己的存在感,像失去咗價值一樣,係外面搵番失去的價值掛。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆