上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

成日見到咁
真係好難忍
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-13 16:07 發表 查看引用來源
尋日睇完我姨仔咁正嘅走光,今日偷影咗佢幾張相俾大家睇返佢平時喺屋企嘅生活照。等大家墮入吓,感受吓同佢相處係點。

佢都算幾乖女,平時已經唔算出得多街,但係每逢星期日都一定會陪佢老豆老母過家庭日同埋喺屋企執屋打掃 ...

回覆 7123# 最錫我老婆 的帖子

咁又係呀⋯辛苦哂你啦師兄😆🙏🏾
屌住嫂夫人先⋯佢咪一樣咁正😍🤣

回覆 7126# 最錫我老婆 的帖子

哩兩張相睇落阿姨仔唔似咁大波😂😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-13 16:20 發表 查看引用來源

我對上嗰次入佢房佢已經係咁啦,上身著咗衫,得下面光脫脫
正常不是上身唔著,下面著

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-13 15:38 發表 查看引用來源

老婆尋晚成晚都瞓得唔好,所以我入唔到姨仔房
有冇亞嫂大肚相睇吓?

多謝師兄分享, 日日對住真係好辛苦 , 有冇喺廁所攞住姨仔D胸圍底褲打J呀 ?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-13 00:27 發表 查看引用來源
姨仔啱啱沖完涼,俾我老婆叫佢唔好瞓住有嘢同佢傾。老婆喺廁所洗臉,姨仔就喺我哋房等緊老婆出嚟。

傾乜我唔知,不過我喺廚房洗完嘢入房,就見到姨仔坐咗喺到棟起咗隻腳喺到玩電話。佢沖完涼應該係準備瞓覺但係俾我老婆捉咗 ...
有男人係屋企,姨仔都剩係著條底褲通屋走,仲要打開哂對腳,俾哂啲毛毛任人睇,好明顯Bar 都無帶啦! 姨仔份人都幾隨便!

樓主真係可憐,老婆大咗肚,已經谷都爆,仲要對住姨仔,有得睇無得食…….

引用:
原帖由 garyfood 於 2022-11-14 10:38 發表 查看引用來源
多謝師兄分享, 日日對住真係好辛苦 , 有冇喺廁所攞住姨仔D胸圍底褲打J呀 ?
以前耐唔耐上嚟食飯都有間唔中見到有佢啲bra同底褲喺個籃入面,不過嗰陣時未對佢有興趣所以冇理,不過自從我搬咗過嚟之後就連個籃都冇埋

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-14 15:30 發表 查看引用來源

以前耐唔耐上嚟食飯都有間唔中見到有佢啲bra同底褲喺個籃入面,不過嗰陣時未對佢有興趣所以冇理,不過自從我搬咗過嚟之後就連個籃都冇埋
個籃都冇埋……
😳咁😏會收咗去邊呢 (姨仔房內)?

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2022-11-14 10:53 發表 查看引用來源

有男人係屋企,姨仔都剩係著條底褲通屋走,仲要打開哂對腳,俾哂啲毛毛任人睇,好明顯Bar 都無帶啦! 姨仔份人都幾隨便!

樓主真係可憐,老婆大咗肚,已經谷都爆,仲要對住姨仔,有得睇無得食……. ...
吓底褲?嗰條短褲嚟㗎喎師兄

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆