上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

我地作為支持者, 又何嘗會滿足於呢個程度呢
唯有等

咁真係好多毛吓
引用:
原帖由 wwnick 於 2024-3-11 09:12 發表 查看引用來源
原來係大毛蟹 🤩🤩🤩🤩🤩

回覆 8632# yipyip1111 的帖子

師兄😏....邊位尼㗎?

引用:
原帖由 yipyip1111 於 2024-3-13 12:34 發表 查看引用來源
咁真係好多毛吓40149259
師兄 不如自己開個post出相仲好啦 你啲相咁正陣間啲人誤會咗以為啲相係我影嘅,搶咗你光環就唔好啦

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-3-13 13:50 發表 查看引用來源

師兄 不如自己開個post出相仲好啦 你啲相咁正陣間啲人誤會咗以為啲相係我影嘅,搶咗你光環就唔好啦
師兄, 人妻下面有無咁吸引呀 ?  你繼續努力呀, 我地等睇

引用:
原帖由 yipyip1111 於 2024-3-13 12:34 發表 查看引用來源
真係好多毛...........正

都係, CHING 個E仔D 毛毛真係打幾次飛機
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-3-13 13:50 發表 查看引用來源

引用:
堅多毛。。。好正😍😍😍

老婆啊嫲身體出咗啲問題,最近都係經常陪住佢哋,所以呢排都冇見人妻。有啲掛住佢,雖然佢話唔緊要不過我都驚佢心入面點都會有啲唔開心。

啊嫲已經有啲好轉,所以應該就嚟可以見人妻,諗緊到時有啲咩可以𠱁吓佢。你哋話近近哋去個短旅行好唔好?

想問大家知唔知近近哋邊到有得私人浸吓溫泉?唔係日本嗰啲男女溫泉,想有自己房或者私人空間之類嘅溫泉。女人 可以安心著少布甚至唔著衫浸嘅環境?(可以𠱁吓人妻之預又同時可能可以容易啲被我揾到機會偷影佢啊嘛) 🤭🤭

睇吓大家有冇好介紹

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-3-15 03:14 發表 查看引用來源
老婆啊嫲身體出咗啲問題,最近都係經常陪住佢哋,所以呢排都冇見人妻。有啲掛住佢,雖然佢話唔緊要不過我都驚佢心入面點都會有啲唔開心。

啊嫲已經有啲好轉,所以應該就嚟可以見人妻,諗緊到時有啲咩可以𠱁吓佢。你哋話近近哋 ...
大陸近近地 好多酒店都有私人溫泉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆