上一頁下一頁
發新話題

此帖已結束

收藏  |  訂閱
503  154.7k

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-6-19 14:25 發表 查看引用來源
唔多明,即係有d女人專向淫夫落手咁樣?
我囉,哈哈XD

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-6-19 14:30 發表 查看引用來源
估唔到師妹有呢d性癖喎,我對口爆無咩特殊感覺,有得揀我喜歡中出多d,感覺就好似佢變成了我所有物,已被我私有化。
如果需要對方同對個條友有feel 嘅...我都係想對方舒服同enjoy...中出呢... 我無試過.... 因為佢係人夫....可能驚啦

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-6-19 14:15 發表 查看引用來源
我們都是這樣長大的,少年就係專做on9事。
後尾嗰條女都唔係咁好過, 條仔不嬲對佢唔好, 成日喺人面前爆哂粗鬧佢, 之後結婚幾年就離婚, 好彩後尾識到個好錫好錫佢嘅男仔再嫁

條女係靚嘅, 啲朋友話佢似李麗珍, 不過塊面冇咁圓, 但我反而覺得似向海嵐, 而且好瘦好瘦, 但係又有前有後, 係矮啲啫

講真我就對佢冇乜感覺, 可能我嘅世界同佢唔同

不過如果係而家先識嘅話可能又唔同

謝謝收看。

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-6-19 14:36 發表 查看引用來源
我囉,哈哈XD
咁講你應該食過唔少好嘢。

引用:
原帖由 manray 於 2020-6-19 14:59 發表 查看引用來源

後尾嗰條女都唔係咁好過, 條仔不嬲對佢唔好, 成日喺人面前爆哂粗鬧佢, 之後結婚幾年就離婚, 好彩後尾識到個好錫好錫佢嘅男仔再嫁

條女係靚嘅, 啲朋友話佢似李麗珍, 不過塊面冇咁圓, 但我反而覺得似向海嵐, 而且好 ...
往事只能回味,加上男人去到某個年齡層,心態想法就會轉變。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-19 14:37 發表 查看引用來源
如果需要對方同對個條友有feel 嘅...我都係想對方舒服同enjoy...中出呢... 我無試過.... 因為佢係人夫....可能驚啦
當然驚啦,中出會懷孕嘛,食還食,搞大人哋個肚就唔好啦。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-6-19 15:09 發表 查看引用來源
我就冇往事可以回味了
就算而家返到公司同啲女同事都唔敢太close, 始終自己膽細

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-6-19 15:09 發表 查看引用來源
點變呢???乜啲男人唔係食開搵開會上癮架咩.....

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-6-19 15:11 發表 查看引用來源
當然驚啦,中出會懷孕嘛,食還食,搞大人哋個肚就唔好啦。
咁我又唔會話衰到用手段想人搞大自己個肚嘅.... 嗰刻嘅moment係想要晒佢全部啫.... 淫嘅時候要淫到底~~~學習中.....😇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆