上一頁下一頁
發新話題

真係唔好試多P,現後悔了

收藏  |  訂閱
140  6.8k

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-8-22 06:53 PM 發表 查看引用來源

但你又同另一半滿足吾到,咁點算?
搞到依家性冷感咁,做都唔想做

人生在世要一D經歷才喏,試過多p之後,不能自拔也正常!同另一半一起玩多P就解決問題

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-8-22 06:55 PM 發表 查看引用來源

我都想试下mff, 不過無機會,不如分享下有咩難忘感覺,如果怕羞或者pm我自私傾,haha
mff難D喎,除非你好打得
就係好enjoy有一班人serve你,而且可以不停咁滿足,男人攰左,女人仲可以繼續,就可以換人
好似好被需要咁,係心理上+生理上既滿足,好full既感覺

引用:
原帖由 GEwailuen 於 2019-8-22 07:44 PM 發表 查看引用來源
越餓越想食
越食越大食
所以先唔敢繼續食,咁會無止境沉輪落去

引用:
原帖由 東熱汁男 於 2019-8-22 07:53 PM 發表 查看引用來源
人生在世要一D經歷才喏,試過多p之後,不能自拔也正常!同另一半一起玩多P就解決問題
有幾多另一半會接受到你玩呢D,仲要一齊玩
少之有少

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-22 07:52 PM 發表 查看引用來源

唔啦,其實平日又忙,放假又同另一半一齊,邊有時間搵
時間自己掌握嘅。

引用:
原帖由 人妻控 於 2019-8-22 08:54 PM 發表 查看引用來源

時間自己掌握嘅。
難啦,同埋我地兩個日對夜對,大家都知大家既生活係點,又識曬d朋友

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-22 09:33 PM 發表 查看引用來源

難啦,同埋我地兩個日對夜對,大家都知大家既生活係點,又識曬d朋友
事在人為,同睇你想定唔想呢個先重點

引用:
原帖由 人妻控 於 2019-8-22 10:40 PM 發表 查看引用來源

事在人為,同睇你想定唔想呢個先重點
年紀大左,唔想玩啦,安定落黎

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-22 07:55 PM 發表 查看引用來源

mff難D喎,除非你好打得
就係好enjoy有一班人serve你,而且可以不停咁滿足,男人攰左,女人仲可以繼續,就可以換人
好似好被需要咁,係心理上+生理上既滿足,好full既感覺 ...
Wa....師姐咁幾多次先滿足,之前有無發覺自己咁大食?高潮得多吾會乾?我另一半一次之后就乾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆