上一頁下一頁
發新話題

真係唔好試多P,現後悔了

收藏  |  訂閱
140  6.8k

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-22 07:53 PM 發表 查看引用來源

搞到依家性冷感咁,做都唔想做
因为滿足吾到你姐,吾會係性冷感

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-8-23 01:07 PM 發表 查看引用來源

Wa....師姐咁幾多次先滿足,之前有無發覺自己咁大食?高潮得多吾會乾?我另一半一次之后就乾
通常會乾既原因係 無引(唔舒服)或者已經飽左
未飽埋一路都可以濕

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-8-23 01:08 PM 發表 查看引用來源

因为滿足吾到你姐,吾會係性冷感
唉,都係啦,咁樣對另一半好唔公平
Sad

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-22 07:56 PM 發表 查看引用來源

所以先唔敢繼續食,咁會無止境沉輪落去
我而家就係咁,但我忍唔到
同男友做完唔夠個種,我更加想
好多次同男友做完後即揾SP,仲叫佢叫FD黎

我明白樓主講緊咩。

小弟有段時期非常沉迷亂交。基本上,3至5人各種男女組合都試勻,主要以玩3P為主。

為時約大半年。幾乎個個週末都開P,有時由星期五晚玩到星期一凌晨。我記得星期一返工,全身好似散哂咁,玩三項鐵人都冇咁攰。J痛,蛋痛,口痛,手指痛。:smile_27: 仲要開會扮到冇事咁,但查實有苦自己知,真係大鑊!:smile_39:

我記得嗰陣的確係正常嘅2P性愛失去咗興趣。覺得只有兩個人扑嘢實在太悶。多一個對手,玩法同變化就多好多,普通嘅性愛好似已經滿足唔到我。

長話短說,小弟後來因為一次不快嘅多P經驗而戒咗多P,算叫做執番身彩。

講到尾,嗰段淫史由道德角度嚟睇係絕對不堪。但我冇後悔過。反而其實幾慶幸有過一段咁嘅經歷。:smile_13:

Never tried 3P before, Really want to try once:smile_o06:

引用:
原帖由 樂天兒 於 2019-8-23 03:12 PM 發表 查看引用來源

我明丫,不過可能因為我都好怕事既人,好驚被發現,所以就停左
要逼自己唔好去諗
諗左都唔好去做

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-8-23 03:14 PM 發表 查看引用來源
我明白樓主講緊咩。

小弟有段時期非常沉迷亂交。基本上,3至5人各種男女組合都試勻,主要以玩3P為主。

為時約大半年。幾乎個個週末都開P,有時由星期五晚玩到星期一凌晨。我記得星期一返工,全身好似散哂咁,玩三項鐵人都冇咁攰。J痛,蛋痛,口痛,手指痛。:smile_27: 仲要開會扮到冇事咁,但查實有苦自己知,真係大鑊!:smile_39:

我記得嗰陣 ...
可唔可以分享下咩事搞到可以甩身?

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-8-23 03:14 PM 發表 查看引用來源
我明白樓主講緊咩。

我記得嗰陣 ...
點樣不快既經驗?

引用:
原帖由 樂天兒 於 2019-8-23 03:12 PM 發表 查看引用來源

試過幾多P ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆