上一頁下一頁
發新話題

真係唔好試多P,現後悔了

收藏  |  訂閱
140  6.8k

引用:
原帖由 飘逸的俊俊 於 2019-9-2 01:56 PM 發表 查看引用來源

人地服务你同时,你口手都要服侍人吧?
都要既,不過有時真係分唔到心,一插個腦就用唔到🤣🤣

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-9-2 08:13 PM 發表 查看引用來源

梗係俾一個人搞同4,5個人一齊搞梗係差好遠
係丫,特別係大食既,一個人好難餵得飽

引用:
原帖由 eond2016 於 2019-9-12 09:31 AM 發表 查看引用來源
玩下其他刺激野得唔得?一定要多仔圍?
有無建議?

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2019-9-13 09:59 AM 發表 查看引用來源

我估冇咩男接受到吧?? 去玩就應該會有男人OK 自己果個去應該唔太多男人得
我都係咁話

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2019-9-13 09:59 AM 發表 查看引用來源

個人問題多 ,正如有D女人對性冇咩大興趣
應該係無咩試過舒服既感覺,所以對象都好重要

男性玩多P多數係為咗滿足淫褻嘅幻想。將幻想中嘅畫面(譬如正經女仔手揸兩條肉腸喺度淫笑)變為現實。

而女性大多純係為咗好奇。

好奇心殺死無數天真嘅貓咪,亦奪去幾許無知女生嘅貞潔。

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-9-29 11:39 AM 發表 查看引用來源
男性玩多P多數係為咗滿足淫褻嘅幻想。將幻想中嘅畫面(譬如正經女仔手揸兩條肉腸喺度淫笑)變為現實。

而女性大多純係為咗好奇。

好奇心殺死無數天真嘅貓咪,亦奪去幾許無知女生嘅貞潔。 ...
其實男又好女又好,都係好奇行先,之後會唔會繼續都係睇感覺,有人試過一次就算,因為唔係自己想像中個種,都有人沉淪落去

試過好多次mmf⋯⋯換咗三個唔同嘅女仔,不過做做下好似交功課咁,反而冇咁上癮呀!

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-9-30 09:18 AM 發表 查看引用來源
試過好多次mmf⋯⋯換咗三個唔同嘅女仔,不過做做下好似交功課咁,反而冇咁上癮呀!
因為重複又重複,無咩變化?
咁你可以玩返2個人,試唔同玩法可能仲好

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-9-30 05:18 PM 發表 查看引用來源

因為重複又重複,無咩變化?
咁你可以玩返2個人,試唔同玩法可能仲好
其實揀女仔唔由我話事,係人地帶女仔Sp嚟玩呀!
個女仔超大食,食極都唔飽,所以感覺上好似急召我嚟救火咁!🤫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆