上一頁下一頁
發新話題

真係唔好試多P,現後悔了

收藏  |  訂閱
140  6.8k

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-22 05:51 PM 發表 查看引用來源

人越大膽越細,依家要做都要想像自己俾好多男人圍先high得起
同意將不過後來我Keep住運動令自己小諗

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-22 05:22 PM 發表 查看引用來源
請勿PM,謝!
之前年少無知,對性充滿好奇
雖然我係女性,但好鍾意睇AV,睇個陣會將自己幻想做果個女優
有日突然色心起就去成人交友識下人,諗住傾下鹹濕野
識左個岩傾既,講下自己既性幻想咁,點知對方聽後問我試唔試下多P,只係得我一個女仔對4、5個男士咁,我又好奇,平時識幻想太多,好想知係唔係真係咁舒服,就膽粗粗試下
點知試過之後成日都諗住個感覺
我有另一半既,做後好內疚,所以就無再搵個網 ...
會唔會玩下其他令自己深醉在新玩意上呢?

引用:
原帖由 @Sze若 於 2019-10-5 11:19 AM 發表 查看引用來源

同意將不過後來我Keep住運動令自己小諗
運動可以令自己諗小D?

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-9-30 05:59 PM 發表 查看引用來源

其實揀女仔唔由我話事,係人地帶女仔Sp嚟玩呀!
個女仔超大食,食極都唔飽,所以感覺上好似急召我嚟救火咁!🤫
我都好大食架🤪🤪
不過主要係享受個過程,飽唔飽其次

引用:
原帖由 40人夫 於 2019-10-5 12:13 PM 發表 查看引用來源

會唔會玩下其他令自己深醉在新玩意上呢?
Role play?

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-10-6 12:20 AM 發表 查看引用來源

我都好大食架🤪🤪
不過主要係享受個過程,飽唔飽其次
我都明女仔大食係唔夠飽,雖然玩多p係解決到大食問題,但會好易上癮,兩頭唔到岸呀!
你可以試下同bf溝通下加乜嘢新玩法可能會好D!

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-6 12:25 AM 發表 查看引用來源

我都明女仔大食係唔夠飽,雖然玩多p係解決到大食問題,但會好易上癮,兩頭唔到岸呀!
你可以試下同bf溝通下加乜嘢新玩法可能會好D!
佢無咩耐性,摸兩摸,錫兩錫就插
始終插極都唔會耐得幾多,最後又係佢飽我唔飽
好空虛

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-10-6 12:28 AM 發表 查看引用來源

佢無咩耐性,摸兩摸,錫兩錫就插
始終插極都唔會耐得幾多,最後又係佢飽我唔飽
好空虛
咁懶既?
你係咪同佢一齊好多年,所以冇乜新鮮感,對嗎?
你可以試下用唔同玩法引佢對你有性趣呀!

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-6 12:30 AM 發表 查看引用來源

咁懶既?
你係咪同佢一齊好多年,所以冇乜新鮮感,對嗎?
你可以試下用唔同玩法引佢對你有性趣呀!
係好多年啦
可能佢對我厭左啦
有時我都會搵下新意
但佢就享受完之後重覆摸摸錫錫插
完~😅

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-10-6 12:33 AM 發表 查看引用來源

係好多年啦
可能佢對我厭左啦
有時我都會搵下新意
但佢就享受完之後重覆摸摸錫錫插
完~😅
咁真係委屈咗你自己喎!
不過你都幾好,唔會去揾Sp係唔想對唔住佢!👍🏻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆