上一頁下一頁
發新話題

[德國] 一場超值ge倍率之選~

收藏  |  訂閱
46  1.9k

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2006-11-3 06:55 PM 發表

^^支持
不過我淨係買大、細
少買波膽 所以今晚買大
thx
win $$$ again :094:
大家一齊贏多d啦~:071::071::071:

引用:
原帖由 orangesweet11 於 2006-11-3 07:09 PM 發表
i follow yr tips big bet already!!!!!!!!!!!!!!!!!:025:

thx u much~~ hope all bros win win $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$:071::036:
all win together~:036::098::036:

希望你再下一城 ,大細唔係好熟...信你

:036::036::036:

國寶兄, 一於齊齊 大波~~~~~

一定跟你呀國寶!! 尋晚唔夠錢跟你玩讓球, 今晚玩得起!!

下個 week 返成個禮拜學起碼要 win 一pack 可樂啦!!  hehe~

引用:
原帖由 陳美儀 於 2006-11-3 07:25 PM 發表
希望你再下一城 ,大細唔係好熟...信你http://www.dchome.net/emote/icon/190.gif

:036::036::036:
多謝妳ge信任~:cool::cool::cool:

引用:
原帖由 bluelunar 於 2006-11-3 07:27 PM 發表
國寶兄, 一於齊齊 大波~~~~~
有咁大開咁大~:096::096::096:

引用:
原帖由 榮少 於 2006-11-3 08:01 PM 發表
國寶又回歸呢度....:034::034:
榮少 都黎左呢度呀~:092::092::092:

引用:
原帖由 kamt 於 2006-11-3 08:19 PM 發表
一定跟你呀國寶!! 尋晚唔夠錢跟你玩讓球, 今晚玩得起!!

下個 week 返成個禮拜學起碼要 win 一pack 可樂啦!!  hehe~
咁就快快咁贏番d番黎先ar~:036::036::036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆