48 12345
上一頁下一頁
發新話題

[德國] [危險]今晚玩[大波]--一定要[大]!

收藏  |  訂閱
47  1.2k

[危險]今晚玩[大波]--一定要[大]!

[危險]本人非常重親兄弟情,[危險]既[細佬]平時[隔日一餐,吾識專彎],點知前日食飽,尋晚[頭岳岳]話要食多1餐,我就勸我[細佬]吾好日日食咁飽,點知[細佬]非常[硬脛]一定要食到口[軟]為止,無法啦!
惟有同[細佬]出街食[包包],點知遇到個[女侍應],招呼[周]到,領到[細佬]有[賓]至如歸既感覺,結果[兩兄弟]食到清晨5點先返屋企.
[危險]就用尋晚同[細佬]食[大包]既經驗用黎買[大波],所以[危險]已經買佐[波琴對卡爾斯魯厄]總入球[大]1.65倍.
如果網友相信我[危機]既[勝]經驗,可以跟一跟玩多少,各位點睇呢?

實Support你~~

引用:
原帖由 鬼見su 於 2006-10-24 04:31 PM 發表
實Support你~~
多謝鬼見su兄支持一齊食[大包].

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-10-24 04:50 PM 發表

多謝鬼見su兄支持一齊食].
救命阿............

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-10-24 04:20 PM 發表
本人非常重親兄弟情,既平時,點知前日食飽,尋晚話要食多1餐,我就勸我吾好日日食咁飽,點知非常一定要食到口為止,無法啦!
惟有同出街食包],點知遇到個,招呼到,領到有至如歸既感覺,結果食到清晨5點先返屋企.
就用尋 ...
Haha, [support] 危兄 :014:

引用:
原帖由 princessnqueen 於 2006-10-24 05:14 PM 發表

Haha,  危兄 :014:
ZERO  IN  ON------[一鑊過],要贏錢.

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-10-24 05:26 PM 發表

ZERO  IN  ON------,要贏錢.
That's right! :014:

危險...your story very funny... keep telling us new story when u post ur message...good luck

引用:
原帖由 jefflili 於 2006-10-24 06:03 PM 發表
危險...your story very funny... keep telling us new story when u post ur message...good luck
危險兄弟比D波,小弟長跟,我已經買左10000〔大〕1.62倍
如果贏左,我PM比你,請危險兄去〔過夜〕.

啱聽....我都係鍾意大波

48 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆