[德國] 科隆 VS 史浩克04

收藏  |  訂閱
12  445

科隆 VS 史浩克04

科隆 VS 史浩克04

亞洲盤史浩克讓平半..
馬會主客和客勝1.8
又係筍過龍..
史浩克04係德甲前列..
科隆係乙組仔..
讓平半少唔少左D..
睇怕有D問題卦..

推介:亞洲盤 (下盤)
   主客和 (主)
   波膽  (1:0)

著迷哥再出post..支持

著迷你係到就好囉,跟你,.....係咪掂架...我又比番你多蒙特啦

拜隆?

引用:
原帖由 燕京王 於 2006-10-24 02:42 PM 發表
著迷你係到就好囉,跟你,.....係咪掂架...我又比番你多蒙特啦
我都唔知惦唔惦架..
無一定中架嘛..
不過我諗冷野多..
呢場有暗湧..
驚既話就盡量避左佢喇~:014:

引用:
原帖由 lung 於 2006-10-24 02:43 PM 發表
拜隆?
打錯字呀..
改左喇..
THX

兩隊的line-up, 當然只是預計的~

1. FC Köln
Wessels - Haas, Mitreski, Alpay, Ehret - Lagerblom - Gambino, Broich, Cabanas - Scherz, Novakovic

FC Schalke 04
F. Rost - Rafinha, Bordon, Rodriguez, Krstajic - Bajramovic - Hamit Altintop, Kobiashvili - Lincoln - Halil Altintop, Kuranyi

我唔太熟德甲
但睇來史浩克會出強陣
加上近年d強隊好似都好緊張德國盃
1.8 其實比外地莊家普遍開得低了~

引用:
原帖由 erslnih 於 2006-10-24 02:53 PM 發表
兩隊的line-up, 當然只是預計的~

1. FC Köln
Wessels - Haas, Mitreski, Alpay, Ehret - Lagerblom - Gambino, Broich, Cabanas - Scherz, Novakovic

FC Schalke 04
F. Rost - Rafinha, Bordon, ...
但係史浩克近幾年出戰德國杯..
都係但求快靚正玩完就算..
好早就出左局..
為左專注聯實..

著迷兄,小弟想請教喺原帖建立後,想改或加啲嘢怎樣做?唔咳!

引用:
原帖由 lung 於 2006-10-24 03:00 PM 發表
著迷兄,小弟想請教喺原帖建立後,想改或加啲嘢怎樣做?唔咳!
有編輯架嘛..
你想改內容就去返第一個留言..
即係你主題內容度..
下面有幾行野比你揀..
編輯,引用,等等啦..
揀編輯就可以改內容~:014:

前往最後回覆