上一頁下一頁
發新話題

[德國] Out of control ... $2000- order placed on FRI

收藏  |  訂閱
157  2.3k

有單 , 有據 , 又有種  :005:

支持你 , win 多 d

引用:
原帖由 十戒 於 2006-10-12 21:31 發表
有單 , 有據 , 又有種  :005:

支持你 , win 多 d
Thanks support...

:013:

大既機會有幾多??100/??.....我要回本><

引用:
原帖由 袋少 於 2006-10-12 21:56 發表
大既機會有幾多??100/??.....我要回本><
Hmmm.... 70% only....

引用:
原帖由 袋少 於 2006-10-12 07:47 PM 發表
我跟左你買><冇左一千
兄弟, 講真 賭得錢就遇o左輸, 無一樣o野係必贏, 人地post出o黎唔係叫你跟足,

人係有思想你, 你自己咁大個人可以想想跟唔跟, 又或者買少o的o羅, 就算跟咗都唔好怨

之前贏果o的又點計wor!!! 我昨晚除了呢幾注, 我都輸四千幾!!!又如何

總之一句, 禮拜五六日再贏過,

我地要同馬會拿番我地失去

引用:
原帖由 5201437 於 2006-10-12 10:11 PM 發表

兄弟, 講真 賭得錢就遇o左輸, 無一樣o野係必贏, 人地post出o黎唔係叫你跟足,

人係有思想你, 你自己咁大個人可以想想跟唔跟, 又或者買少o的o羅, 就算跟咗都唔好怨

之前贏果o的又點計wor!!! 我昨晚除了 ...
你點醒左我:014:星期6快d黎啦!!!!

引用:
原帖由 袋少 於 2006-10-12 10:21 PM 發表

你點醒左我:014:星期6快d黎啦!!!!
唔好話點醒, 我只不過唔想大家好似怪責人咁樣, 同埋我真係唔想好似隔離谷咁

中就唔講多謝, 輸就小人 我真係唔鍾意呢d地方

努力+加油+幸運=贏錢..

唔駛講咁多~~呢場一定大梗呀

Thanks for all of your support and feeback !!

Just remind all of you don't loan money on gamble.

I put the my action on here. Just for all of your reference. Not a tips or 內定

Just a word "心水".

Act as gambler, trust... not always as loser.... must be a winner on one day...

when ?? who's know ??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆