[德國] 過關中=打個和{今晚再來}

收藏  |  訂閱
8  407

過關中=打個和{今晚再來}

讓球主客和 星期五 3 卡爾斯魯厄 (主) 對 卡爾斯耶拿 (客)
主 [-1] @ 2.15 $150

主客和 星期五 3 卡爾斯魯厄 (主) 對 卡爾斯耶拿 (客)
主 @ 1.45 $150

波膽過關
3X4 星期五 3 卡爾斯魯厄 (主) 對 卡爾斯耶拿 (客)
3:0 @ 10.00
星期五 4 安達赫治 (主) 對 科隆 (客)
1:2 @ 8.00
星期五 6 多蒙特 (主) 對 波琴 (客)
2:2 @ 12.00 $10

主客和過關
4X5 星期五 1 弗賴堡 (主) 對 貝豪森 (客)
和 @ 3.45
星期五 2 格雷特霍夫 (主) 對 杜伊斯堡 (客)
和 @ 3.20
星期五 3 卡爾斯魯厄 (主) 對 卡爾斯耶拿 (客)
主 @ 1.45
星期五 4 安達赫治 (主) 對 科隆 (客)
客 @ 2.00 $10

大家有冇意見~???

有冇過關心水???

你對熱刺咁有信心既~

注注都有~~點解唔直接重注佢呢~

西維爾先係重心~

熱刺只係本人喜愛....

你見我賣得唔多就知啦~

引用:
原帖由 kidd666 於 2006-10-20 02:25 AM 發表
好緊張~
Looks like it'll be the world of visiting teams from your bets :014::014:

Good luck

熱刺入左兩粒....3x4中左啦~

孖寶半全膽 都叫胡

引用:
原帖由 princessnqueen 於 2006-10-20 02:35 AM 發表

Looks like it'll be the world of visiting teams from your bets :014::014:

Good luck
我見你都有賣西維爾...

大家Good luck

引用:
原帖由 kidd666 於 2006-10-20 02:40 AM 發表
熱刺入左兩粒....3x4中左啦~

孖寶半全膽 都叫胡
u r great^^^^
good luck^^

樓主 孖寶半全膽, 只爭 紐卡素 一球 2:0 就bingo....

兩張4x5, 都中2關無錢收.. 真可惜... 如果係我, 我會買4x6, 2關就可以收返本.. 風險低左, 如果要高回報, 買多條 4x1就very 骨.... 4x5中之 4條 3x1,其實係有重疊過關意 味, 死一場, 無左3條飛... 如果得2賠左右,發唔到去邊.... 我就寧願保本為上, 加多20蚊買4x6啦.:008:

引用:
原帖由 番薯苗 於 2006-10-20 08:25 AM 發表
樓主 孖寶半全膽, 只爭 紐卡素 一球 2:0 就bingo....

兩張4x5, 都中2關無錢收.. 真可惜... 如果係我, 我會買4x6, 2關就可以收返本.. 風險低左, 如果要高回報, 買多條 4x1就very 骨.... 4x5中之 4條 3x1,其實係 ...
多謝意見~
好左我即場買紐卡素有2.6喎~買左200,,,,

=冇玩過~今晚再來~

前往最後回覆