[德國] 幫brother贏錢第一撃

收藏  |  訂閱
19  774

唔緊要啦,下次努力~~
賭梗係有贏輸,不過德乙果d波真係好難買~~

頭先超驚,咁我頭先係電腦睇馬體會場波,見佢入完一球後,都係咁壓住重馬打,皇馬又無咩攻勢~~
咁我諗住買即場投注馬體會贏同和啦,買完約1.72倍ge贏,跟住想買和ge時候,佢話暫停受注,原來皇馬入左波,攪到我超驚,個和得番2倍幾,因為我重注左馬體會贏,果陣想唔買都唔得,咁諗左一陣,半場就改買左3.7倍 ge 1:1波膽補錢,頭先睇住下半場真係超驚,不過好在馬體會打得好好,最尾阿圭羅如果把握好d,可以贏埋~~
完場1:1,總算回到本仲賺約$100元,下次都係唔玩d咁ge野~~
引用:
原帖由 Ryalice 於 2006-10-2 12:38 AM 發表

星期日 6 艾遜 (主) 對 布倫瑞克 (客)
客  @ 1.80
星期日 4 1860慕尼黑 (主) 對 卡爾斯耶拿 (客)
主 @ 1.60
星期日 17 費倫天拿 (主) 對 卡坦尼亞 (客)
主 @ 1.40
星期日 20 森多利亞 (主) 對 帕爾馬 ( ...

多謝各位支持,希望下次都幫到各位

引用:
原帖由 tch742 於 2006-10-2 02:09 AM 發表
唔緊要啦,下次努力~~
賭梗係有贏輸,不過德乙果d波真係好難買~~

頭先超驚,咁我頭先係電腦睇馬體會場波,見佢入完一球後,都係咁壓住重馬打,皇馬又無咩攻勢~~
咁我諗住買即場投注馬體會贏同和啦,買完約1.72倍ge贏 ...
恭喜你先~回本後仲有錢贏^^
我諗你投先係勁緊張~哈哈
不過要咁睇波先過瘾既, 所以我睇親個場多少都一定要買返d既
我投先條奧沙和串南錫和又衰咗,
注定今晚我要食白果:022:

係呀,真係超緊張,猶其是皇馬成日無咩攻勢,但會無端端入波,加上馬體會防線一般,一見皇馬攞波就驚,仲有見卡路士同碧咸射罰球時,真係心血小d都死,頭先係咁望住個鐘希望快d完~~
暫時睇黎西維爾係今屆西甲最值得追ge球隊~~
引用:
原帖由 Ryalice 於 2006-10-2 02:19 AM 發表

恭喜你先~回本後仲有錢贏^^
我諗你投先係勁緊張~哈哈
不過要咁睇波先過瘾既, 所以我睇親個場多少都一定要買返d既
我投先條奧沙和串南錫和又衰咗,
注定今晚我要食白果:022:

引用:
原帖由 tch742 於 2006-10-2 02:31 AM 發表
係呀,真係超緊張,猶其是皇馬成日無咩攻勢,但會無端端入波,加上馬體會防線一般,一見皇馬攞波就驚,仲有見卡路士同碧咸射罰球時,真係心血小d都死,頭先係咁望住個鐘希望快d完~~
暫時睇黎西維爾係今屆西甲最值得追ge球 ...
同意呀~今日繼續長勝,
1.4幾都係算底買, 可惜我好衰唔衰要咗薩拉戈薩....頂......:022:

我今日都覺這兩隊會死一隊,但邊隊死真係好難估,比我可能都揀薩拉,因為基達菲防守唔錯,薩拉同西維爾今年我都幾鍾意,薩拉得到艾馬同迪亞歷山度加盟,配合艾華頓同米列圖,攻力大幅上升,可惜佢地防線唔係太好,成日失大意波~~
西維爾3線都平均,後備都唔錯~~
引用:
原帖由 Ryalice 於 2006-10-2 02:36 AM 發表

同意呀~今日繼續長勝,
1.4幾都係算底買, 可惜我好衰唔衰要咗薩拉戈薩....頂......:022:

引用:
原帖由 tch742 於 2006-10-2 02:45 AM 發表
我今日都覺這兩隊會死一隊,但邊隊死真係好難估,比我可能都揀薩拉,因為基達菲防守唔錯,薩拉同西維爾今年我都幾鍾意,薩拉得到艾馬同迪亞歷山度加盟,配合艾華頓同米列圖,攻力大幅上升,可惜佢地防線唔係太好,成日失大 ...
一開波就失咗兩粒.........,
佢追得返都笑死啦

落後兩球都追到,真係估唔到~~
我訓先啦,88~~
引用:
原帖由 Ryalice 於 2006-10-2 02:50 AM 發表

一開波就失咗兩粒.........,
佢追得返都笑死啦

聽日等你ar!!
我輸左$4000

輸左咁多,輸左邊場~~
仲有您有無上過這網,我見個名同您一樣~~
http://msg.hkppl.com/viewpro.php?uid=755
係咪您?
引用:
原帖由 cryghost 於 2006-10-2 06:09 AM 發表
聽日等你ar!!
我輸左$4000

前往最後回覆