上一頁下一頁
發新話題

[巴西] ██ 西幫兄弟 擋我者殺██ 唔好再pm問我野 唔該 好煩 ████討論睇#3 ██

收藏  |  訂閱
5.3k  213.2k

██ 西幫兄弟 擋我者殺██ 唔好再pm問我野 唔該 好煩 ████討論睇#3 ██

最好大家唔好跟買,就算跟都要過濾一下.我係好寸,我寸又於何,你又見我唔到,我又見你唔到,吹咩!!!由於本人已永遠不可推介或討論 所以只會講一些無謂野,推介討論由PKBOY123 代出:096: :096: :096: 與本人冇關,絕對歡迎攪事者:032: 或門口狗推POST:097: ,當然西幫兄弟都要落油推 :023: :023: :023: ,如要加入西幫兄弟 請自已去按這裡 (LINK ) 編輯個人資料  個人簽名地方加上                     ██ 西幫兄弟 ██
██ 擋我者殺 ██         唔入會  會比馬會D人蝦,新目標推160輸34現推156中90走29輸37 ███████

幫會心法 & 幫規      

西幫 暗號: 一枝穿雲箭, 千軍萬馬來相見~
1.不得人生攻擊 2.不得灌水 3.二五者殺(罰含大王JJ一天) 4. 羸盡馬會 5. EQ要高  6.  要有賭品 7.不得9唔搭8  8.要夠淫濺 9.對幫會要有向心 10. 不得過抵或過面 11.我出料輸左唔好講野只好啞口無言 12.每場波開波前5分鐘確定  13.$200平注盤 $400 訓身盤 $600 狂彈大王JJ盤  $400以上訓身盤只輸過兩次 14.槍口對外,不得自已人打自已人 或在此拗交, 好似細路哥咁, 影響幫會聲譽 15.未入會又要跟買者,最好唔好跟,入了會都要問下其他兄弟點跟

PKBOY只出平手盤 買前請想一想 唔計成績多數是輸

12阿根廷 (0)$20和$200平手12南非 (0)唔出12羅馬尼亞(0)$10和$ 200
12斯洛伐克 (0)$20012科特迪瓦 (0)$10和$200平手12喀麥隆 (0)輸羸唔計
12北愛爾蘭 (0)$10和$200唔出12明尼路 (0)$10和$:098: 但有機會和12意大利(0)唔出
15川崎前鋒(0)冇出 自已買左15柏雷素爾(0)$10和$200 信心一般15西布朗(0)$10和200唔出
15昆士柏流浪(0)$10和200:044: 中和15打比郡(0)$10和$20015樸茨茅夫(0)$10和200
15紐約紅牛(0)$20016磐田山葉(0)$10和$:098: 中和 16奈梅亨(0)$30和$200輸得好開心:096: 明白的人會知道
16尼斯(0)$:098:   $30和  $4XXXX確定 16威靈頓鳳凰輸贏唔計16肯薩斯巫師芝加哥火燄(0)未確定
16芝加哥火燄(0)未確定開波前5分鐘確定

西西推波波, 有人口多多
賭波平注多, 此子一鋪過,
輸左就發火, 有冇搞咩錯?
今話別西哥, 有沒有想過
日後想當初, 後悔何其多

我不是什麼高手,賭錢都有高手唔好傻LA,不過我玩波波真是當開飯,我只知道要賭錢首先要學識個 '忍'字,是旦賭就是一條死路,天天賭就會連運氣都冇埋又輸又羸有咩用,當連輸兩注的時候要控制EQ,我再講一次,成個UWANTS 是討論區 唔係貼士區,成個足球版最差就是我,差你都要跟,請你想清楚 男人唔去滾,除非身無銀;男人唔鹹濕,雞竇都執粒

7奈梅亨 $10和$200平手8基寧咸 (0)$4008修安聯(0)$20和$200
8燦美爾(0)$200 8洛達(0)冇出但出了過關SEE#28228摩納哥(0)$600
9FC 橫濱(0)8FC悉尼-0.05我買好少輸羸唔計成績 9飛燕諾(0)$10和$200
9高雲地利(0)$10和$$200信心一般9車路士 0.05輸羸唔計成績  輸半9佐加頓斯哈馬比冇出
9哥列迪巴$600輸都要買唔該唔好再PM問我野全部唔答
開波前5分鐘確定

16/8大宮松鼠 磐田山葉(0)$:098: 未確定16/8洛達 奈梅亨 (0)未確定16/8尼斯 雷恩(0)$:098: 未確定
開波前5分鐘確定

:026:

:046:

老西留夠啦掛? :071: 比次機會我做第一個得唔得先 :098:

打野:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆