密集性愛令人年輕?

收藏  |  訂閱
28  1.0k

密集性愛令人年輕?

近日,小弟翻閱某男性雜誌(罕有地,唔係鹹書嚟),爬咗篇文,講關於「密集性愛令人年輕10年」。:smile_52:

基本上個理論係,如果枕住經常做愛,某程度上可以延緩(外型上)嘅衰老。

我覺得幾有道理喎,甚至可以講係非常之信服! 有冇人都係信呢種理論?:smile_13:

有咁嘅樹? 唔怪之得啦, 我兩公婆入賭場俾人查ID時, D人都唔信

其實係架,做得密,人都爽D

梗係信啦
我立志要做美魔女架嘛

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-8-28 08:26 AM 發表 查看引用來源
近日,小弟翻閱某男性雜誌(罕有地,唔係鹹書嚟),爬咗篇文,講關於「密集性愛令人年輕10年」。:smile_52:

基本上個理論係,如果枕住經常做愛,某程度上可以延緩(外型上)嘅衰老。

我覺得幾有道理喎,甚至可以講係非常之信服! 有冇人都係信呢種理論?:smile_13:

https://www.refinery29.com/static/bin ...
會唔會變埋雷神個外型呢 ? :smile_o01:

老婆試過晌遊戲機中心俾職員查年齡, 查完個職員懵口懵面...:smile_o04:  嘩...咁老架 ?!

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-8-29 08:47 AM 發表 查看引用來源
梗係信啦
我立志要做美魔女架嘛
咁對你嚟講有無效用

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 29/8/2019 05:52 AM 發表 查看引用來源
有咁嘅樹? 唔怪之得啦, 我兩公婆入賭場俾人查ID時, D人都唔信
小弟有位女性朋友(曾經係上司),又係成日入賭場被查牌。熟女年紀,少女氣質、打扮又細個。40頭,臉上一條皺紋都冇。難怪。

我絕對肯定佢係經常要扑嘢嗰類女人,狗乸唔成世嗰隻。

引用:
原帖由 活潑的弟弟 於 2019-8-29 12:43 PM 發表 查看引用來源

咁對你嚟講有無效用
無得比較唔知道喎

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-8-29 12:47 PM 發表 查看引用來源

無得比較唔知道喎
咁自己覺得心境/身體上有無年輕到先

引用:
原帖由 hli9 於 29/8/2019 10:04 AM 發表 查看引用來源
其實係架,做得密,人都爽D
咁,幾密先算係密呢?:smile_41:

小弟最放肆嗰排(狗公年代),可以枕住全月無休晚晚做,有時一晚射幾次。

前往最後回覆