上一頁下一頁
發新話題

噚晚同老公睇返早幾同佢喺酒店做啲片

收藏  |  訂閱
302  26.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-19 18:06 發表 查看引用來源

咁又唔係嘅,但畢竟有味㗎咩
總覺得錫返佢好似啜自己腳趾咁😝
👌🏾👌🏾⋯⋯🤣🤣🤣

回覆 158# dttcalvin 的帖子

出咗外面嘛
我喺香港都唔會唔戴bra出街啦
同埋兩個人出去,都係行街,食,瞓同乜嘢㗎啦
當年第一次同老公去長洲,都預咗嗰晚比佢搞嘅啦
而家出去,心情都係一樣
預咗比佢搞

回覆 157# 艾拉傑 的帖子

我啱啱先知,原來噚晚係去咗抓鳳筋

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-19 23:42 發表 查看引用來源
出咗外面嘛
我喺香港都唔會唔戴bra出街啦
同埋兩個人出去,都係行街,食,瞓同乜嘢㗎啦
當年第一次同老公去長洲,都預咗嗰晚比佢搞嘅啦
而家出去,心情都係一樣
預咗比佢搞 ...
真係有性福🥰😘

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-19 08:22 發表 查看引用來源
我仲未感受到,只係覺得佢好腥,鹹同埋有啲苦

暫時都淨係可以吐返出嚟先,可能試多幾次可以吞落去呱
本宮o既理解係, 唔好試唔好諗, 下一次射入口就gud 一聲吞o左佢
真o架, 首先要重申, 男人o既精液係絕對絕對冇可能俾人覺得美味可口怡人o既, 要我賭乜都得
飲食習慣頂多可以叫做係改善味道, 但永遠去唔到令你真心覺得好食o既地步囉
因此講到底都只能習慣佢刻服佢, 而唯一方法就係多練習

實在真係唔得o既話, 咁就考慮 69, 或者含o既同時自己/ 對方用手刺激下面
又舒服又高漲果陣呢股男性獨有o既腥澀味會變得非常非常誘人
你俾我一桶我都幫你飲晒佢

點解本宮會覺得吞精咁重要, 因為性愛除o左想要舒服之外佢本身係一種溝通表達
對於單純o既性愛對手, 你可以表達自己有幾淫 (如果你想的話), 賺取更多俾佢拮你o既機會
對於有感情愛情o既伴侶夫妻, 你可以表達自己有幾渴求同喜歡對方o既身體 + 對佢o既愛
就係因為呢個愛字, 我冇錯知道點樣同食物, 但係刻意唔做任何o野去嘗試改變人地精液o既味道囉
我愛你, 就係想你開心, 既然俾得你享受口爆o既同時亦要俾埋你想食乜就食乜o既自由
能夠想做乜就做乜o既你先係最真實o既果個你, 先係我最想用心去愛o既果個你嘛

除此之外就係吞精會令你性愛方面o既享受同方便度大大提升
可以隨時隨地不留痕跡咁搞o野, 呢個先係對女人最大o既好處, 而唔係咩蛋白咩美容囉
室內又好室外又好, 屬唔屬於你o既私人地方都好, 唔駛煩惱用完o既套套點處理, 唔駛準備tissue
拮得差唔多擰轉身啜住佢, 有幾多全部用口接住之後吞埋佢, 著返衫當咩事都冇發生過

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 07:03 發表 查看引用來源

本宮o既理解係, 唔好試唔好諗, 下一次射入口就gud 一聲吞o左佢
真o架, 首先要重申, 男人o既精液係絕對絕對冇可能俾人覺得美味可口怡人o既, 要我賭乜都得
飲食習慣頂多可以叫做係改善味道, 但永遠去唔到令你真心 ...
忍唔住都係要讚下你,蛇蛇真係專家!😉

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-19 23:44 發表 查看引用來源
我啱啱先知,原來噚晚係去咗抓鳳筋
抓鳳筋? 好新鮮項目, 龍筋就聽聞過.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 07:03 發表 查看引用來源

飲食習慣頂多可以叫做係改善味道, 但永遠去唔到令你真心 ...
與時間競賽, 氧化後變質.

引用:

蛇C姐果然係性愛專家👍🏾🥰

回覆 165# 蛇貴妃 的帖子

星期六晚2nd part吞咗

嗰晚去完bar去按摩
我哋兩公婆一間房,初時以為普通按摩啫,點知我按下按到妹嘅外面,好痕好想要。
跟住我問老公,老公話由佢繼續按啦!之後你會好舒服!

跟住去一路按,我忍唔住係咁揸自己同嗌,冇幾耐老公起身行咗過嚟,成條硬咗嘅嘢喺我前面,我唔理咁多,一嘢含咗落去,而幫我按摩緊嗰個,佢見我合,應該係同時佢插隻手指入我妹度。

而幫老公按開嗰個,老公忽然間叫佢,kiss her,條女真係啜我波。

我拎返老公條嘢出嚟,要老公趴落嚟錫我。
跟住我同老公講我好想要,老公話有人喺度喎,我話我唔理我要而家要我要你屌我。

跟住老公插咗入嚟,而兩個技師一人一邊啜我個波!
我嗌到拆天咁!
老公一路喺度插緊,我同老公講好想含你碌嘢,佢掹返出嚟,跟住我一路含,老公突然間叫條女去錫我個妹,我就含得更加狠
冇幾耐老公就射啦!
我全部吞哂!仲啲少少都唔放過
我完全冇理腥苦鹹
因為我嗰陣已經high到唔知自己做乜!

老公今日同我講,原來琴晚嗰啲叫抓鳳筋
仲話同我一齊咁多年,從來未見過我咁姣同咁淫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆