上一頁下一頁
發新話題

噚晚同老公睇返早幾同佢喺酒店做啲片

收藏  |  訂閱
302  26.6k

遲啲再試下,睇下正常情況仲吞唔吞得落

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-20 07:54 發表 查看引用來源
星期六晚2nd part吞咗

嗰晚去完bar去按摩
我哋兩公婆一間房,初時以為普通按摩啫,點知我按下按到妹嘅外面,好痕好想要。
跟住我問老公,老公話由佢繼續按啦!之後你會好舒服!

跟住去一路按,我忍唔住係咁揸自己同嗌,冇幾耐老公 ...
c姐係咪第一次有其他人係到同老公扑嘢?🥰😘兩個技師攪得妳好HIGH咁喎😍

回覆 165# 蛇貴妃 的帖子

其實我最鍾意直接射入去

回覆 172# dttcalvin 的帖子

梗係第一次啦
應該都係最後一次
搞嗰陣時好high,而家覺得好核突。
畀兩個唔識嘅人又啜波又錫下面

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-20 07:54 發表 查看引用來源
老公一路喺度插緊,我同老公講好想含你碌嘢,佢掹返出嚟,跟住我一路含,老公突然間叫條女去錫我個妹,我就含得更加狠
冇幾耐老公就射啦!
我全部吞哂!仲啲少少都唔放過
我完全冇理腥苦鹹
因為我嗰陣已經high到唔知自己做乜!
Exactly 就係咁

真叻叻

回覆 175# 蛇貴妃 的帖子

其實我而家都唔知,當時點樣吞落去

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-20 08:07 發表 查看引用來源
梗係第一次啦
應該都係最後一次
搞嗰陣時好high,而家覺得好核突。
畀兩個唔識嘅人又啜波又錫下面
咁師姐一定嚟到高潮啦,high成咁🥰😘

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-20 08:10 發表 查看引用來源
其實我而家都唔知,當時點樣吞落去
因為師姐high到忘咗形🥰

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-20 07:29 發表 查看引用來源

與時間競賽, 氧化後變質.
呢個叫 aeration
射o左之後吐o係手再擠返入口, 或者如果用套o既話射完慢慢倒入口叫 decant
果陣味嘛, 同臭豆腐榴槤藍芝士一樣, 中意o既人超中意, 討厭o既人就超討厭

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-20 08:20 發表 查看引用來源

呢個叫 aeration
射o左之後吐o係手再擠返入口, 或者如果用套o既話射完慢慢倒入口叫 decant
果陣味嘛, 同臭豆腐榴槤藍芝士一樣, 中意o既人超中意, 討厭o既人就超討厭 ...
蛇師姐妳都試高?🥰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆